Angel_bg 10 aylik. Bebegim var bu haftasonu denize gitmeyi dusunuyrz gunu birlik sizce gotursemmi hasta ederim diyede korkuyrm eger goturmessem kayinvalidem bakicak napsam bilemedim 🤔🤔
Pinkbery Angel_bg hava güzel olursa götür tabiki denizede sok güneşlendi niye cocugu mahrum bırakıcaksın götür gitsin;)
Merrcimek Angel_bg Götür bence biz de 2 hafta sonra tatile gidicez. Bebeğim 9 aylık hatta geçen gün annemde balkonda havuzuna soktuk
elifiii Angel_bg götürün güneşten yeteri kadar faydalansın, üsütüp terletmeyin yeterli hasta olmaz. rüzgarlı olmasın, denizden sonra çok güzel emip uyuyor bebekler. yanına ek gıdalarını da alırsınız.
Deletedmom0031 Benimkini bugün soğuk denize soktum serinledi kuzum korkma sende götür alışsın tuzlu su iyi gelir sadece güneşte fazla kalmasın çıkınca da ıslak kıyafetlerini değiştir
Ecocan Deletedmom0031 gunes kremi ne kullaniyosunz bende giturmek istorum ama çok yanarsa diye korkuyorum
Deletedmom221 benm bebeğm tatile çıktığımızda tam 4 aylık oluyor ve denize girecek tabikide bir zararı yok denizin sadece dikkat etmek lazm güneşte kalmasn fazla denizdede çok kalmasn kıyafetleri üzeirnde ıslak çokfazla durmasn vs
Minnakelifim03 Hacerhacer 5.5 aylik bebegimle gittim ve her yeri yandi cocugun. Semsiyenin alrinda gölgedeydi. Ruzgar yanigı oldu
Minnakelifim03 Angel_bg bence götürme ben goturdüm semsiyenin altinda olsa bile ellleri kollari yüzü her yeri yandı. Hasta etmektense bırak kayinvaliden baksın
Angel_bg Minnakelifim03 bnde tamda bu yuzden goturmeye korkuyrm yeterince koruyamassam diye zaten tenleri cok hassas bu yuzden goturmicem cnm tesekkürler
mustafam4906 Angel_bg 2 aylıktı oğlum deniz havuz hiç çıkmadık, bu sene de bir gün tam gün antalyada çıkmadı denizden, şimdi yine tatile gidiyoruz hiç çıkarmayı düşünmüyorum 😅
Angel_bg Fikirleriniz icin cok tesekkürler canlar göturmemekte karar kıldık bakalim belki bidaki sefere insallah🙌😊
Erdemim Angel_bg eğer ege akdenizse yani havası da güzel olan bir yerdeyse gideceğiniz sahil mutlaka götürün bence harika bir tecrübe. Biz oğlum 8 aylık olduğu zaman yani 2 ay sonra tatil yapacağız çok merak ediyorum şimdiden ilk tepkilerini.
S_D Angel_bg 10 Aylık bebeğimle 1 haftadır tatildeyiz hergun de soktum denize ve canakkaledeyiz çok sıcak da değil suyu. Hiç birsey olmaz inşallah. Götürün sizde.
Halidefem Benimki de 3 aylık olacak gitsem mi izmire gidicez. 4ten sonra çıksam güneşe denize olmaz mı üşütür mü çocuğum