Yunusemrecik Bu günlerde çok huzursuz sürekli ağlama içindeyiz ve gece uykusu çok bölünmeye başladı.bu dönem atağını yaşayanlar lütfen yardımcı olun ya da atak döneminde mi böyle sağlık da mı sıkıntı var diye endişe de etmeye başladım.fikirlerinizi bekliyorum
Haydinn Yunusemrecik ataktır büyük ihtimal sabırlı olun geçecek inşallah uyku gerilmesi sık sık uyanma ağlama az beslenme huzursuzluk olabilir bu süreçte
Mehmetmirza Yunusemrecik gece milyon kere kalktık asla uyutamiyorum ama gündüz uyuyor 😬 atak sanırım ne zaman geçer hiç bilmiyorum 🥲
Gizemisss Yunusemrecik 4. Ay atağındayız sürekli ağlama modunda. Gece sürekli uyanmalar. Valla bende artık bunaldım. Sürekli takvime bakıyorum atak ne zaman bitecek diye gün sayar oldum. İnşallah biter😣😣😣😣
Melek0309 Yunusemrecik bebeğim 17 günlükten beri ataktaydık 😅 taki 4.5 aylık olana kadar uykuları öyle düzene girdiği Çok şaşırdım Bu kadar güzel olacağını hiç düşünmemiştim Bence atak dönenlerinden korkmayın Çünkü ataktan çıkınca bebeğim 6 da uyuyor sabah 7 de uyanmaya başladı 4. Ay atağı ne kadar zor olsa da çıktıktan sonra uykusu çok düzelmiş oluyor
Yunusemrecik Haydinn çok şiddetli ağlayınca covid olduğundan korktum biraz da çünkü 47 günlükken atlattı
Haydinn Yunusemrecik ya cok geçmiş olsun gönlünüz rahat etsin bi sağlık ocağına ve ya doktora götürün isterseniz ama 4. Ay da atak yaşamayan cok nadir bebekler vardır
Yunusemrecik Melek0309 kendi mi oluşturuyor düzenini siz destek verdiniz mi bebişe mi verdiniz kararını 😂
Melek0309 Yunusemrecik ben hiç uğraşmadım baktım saat 5-6 da uykusu geliyor uyuttum bende Dedim şimdi uyandığında uyumaz Ama sabaha kadar ne kadar uyandıysa hep geri uyudu İlk günler her gün sayıyordum kaç gün olduğunu Şuan bir ayı geçti gece 10 da hiç uyumadı hastalık hariç 😂😂