Uykusuzzz Bunu herkes anlar çocuk elinizde düşüyor yani bayılıyor morarıyor bilinç kaybı oluyor hani herhangi bir hareket olmuyor ağlamak gibi 5 10 15 dakika gibi öyle oluyor Tabii benim bebeğim Öyle olunca 5 dakika mı 10 dakika mı orada Hemen ambulansı aradık Ne yapacağımı bilemedim Tabii Hemen banyoya koştum suya soktum Bu da yanlışmış Aslında Ilık suyu bekliyordum ama orada bebeğim Tabii o hareketsiz olduğu için kollarımda mecbur suya soktum ama tabiini kendinde değildi ambulansta müdahale edildi sonra kendine geldi grip ve söyle Ateşi vardı hafife almamak gerek Ben dikkat etmedim bir şey olmaz gibisinden Aman meğerse bir hayata mal olunuyor muş, havale geçirdikten sonra biraz araştırdım da o an arkadan ateş düşürücü fitil koyacakmış Sen çünkü ağzı kilitlendiği için olan ağzına bir şey koyamıyorsun ismi soyac atmışsın havaya verecek misin bebeği sol tarafına yatırıp nefes almasını sağlayacak mısın Ben tabii Hiçbirini yapmadım hemen aşağı koştum eltim gile uzattım bebeğin Ne oldu dedim dedi yani bilmiyorsun Doğan Başını taşlara duvarlara vursanda fayda olmuyor