Erva13 Kızlar merhaba samsuna yeni taşındık hiç bir fikrim yok doktor konusunda falan liv hastanesinin sezaryan fiyatlarını biliyor musunuz acaba ?
Birgubilikannesi55 Erva13 araştırma ve OMU dururken neden liv çok pahalı orası kız samsunda hasan cakiroglu Dr çok iyi
ahkukuli Erva13 liv de arkadaşım doğum yaptı geçen sene 6700 ödedi epiturel ama doktoru bilmiyorum canım fiyat değişmiştir büyük ihtimalle
SB_ Erva13 ben kendim yeni büyük Anadolu hastanesinde sezaryen doğum yaptım Dr. Gökhan Öcal da Ve aşırı memnun kaldım
_12nazli Dört ay önce ben doğum yaptım livde 5750 normal de sezeryan da aynı fiyat epidural istersen bin TL fark alıyor
Erva13 Birgubilikannesi55 dediğiniz hastaneler hakkında h bilgim yok livi biliyorum önceden dolayı? Dediğiniz hastaneler nasıl bilgi verir misiniz liv dışındada açıgım diğer hastanelere.
Birgubilikannesi55 Erva13 samsun eğitim araştırma zaten kadın doğum hastanesi çocuk hastanesi de var . OMÜ zaten fakülte hastanesi oluyor ikisi de çok iyi fakültede kadın doğum Dr gonca gülbaz evciydi şuan hala ordami bilgim yok ama ikisi de çok iyi