Nrgglr Hangi markaları önerirsiniz molfix kullanıyorum normlde ama aşırı pahalandi memnun kaldığınız markalar var mı?????
icedearth Nrgglr sleepy kaka taşırıyor sürekli, molfixe geçmeyi düşünüyorum ben de evdeki sleepy bitince sleepy önermem
YgmrEzel Nrgglr bende molfix prima iklisini kullanıyorum getirden alıyorum hep ıcıza geliyor hep bi kampanya var yada trendyol go dan 70 tl ye 20 tl indirim oluyor bazende 65 tl ye 30 tl muhakkak kullannın
Oldugugibibiri Nrgglr kullanın değil ama kullanmayın diyeceklerim Sleepy gece külotu, Extra, natural, bio natural baby turco bunların hepsinde bebeğim sabah su içinde uyanıyor. prima deneyeceğim yeni aldım bakalım artık inşallah sızdırmaz
Robinson Bende primadan molfixe yeni gectim uygun fiyatli olarak minies kulot bezi deneyin migrosun bezi kucuk bi paket alıp deneyebilirsiniz bi ara denemistim memnun kalmistim
SevdAyaz Goon denedim bu ay çok yumuşak sızdırma da yapmadı ama her bebek farklı olduğu için çok iyi diyemem alıp deneyebilirsiniz. Bu arada e bebek de prima da indirim vardı bugün bitti mi bilmiyorum ama yakaladıkça prima alıyorum en iyi bez tabiki bence🙅♀️
Rumeysa28 Nrgglr bi ara civilde sleppy kalmadı diye molfix aldım hiç memnun kalmadım doğduğundan beri sleppy kullanıyorum sadece 40 lı paket almıştım yenidoğan onu kullandım o kadar