Bonuss Kızlar bebeğimin cildi çok kuru. Hangi kremi önerirsiniz.mustelanın kremlerini araştırdım iyi gibi görünüyor ama bilemedim
SerpilG Bonuss mustela ve bioderma en iyileri bence. Susuz kalıyor olabilir mi? Kaç aylık bebeğiniz bilmiyorum ama ablamın kızında susuzluktan kuruluk olmuştu.
Ozidem Bonuss radix önerdi doktorumuz bize çok memnunum ama mustela alıcam bundan sonra ikiside işlem olarak aynı imiş
Bonuss SerpilG benımde tenım çok hassas egzamaya ve kuruluga cok yatkın sanırım benden gecmıs oglumada😟 13 aylık
Annecik03 Bonuss turkiyede var mi bilmiyorum ama belcika ve hollandada en cok kullanilan bebek markasi
Denizarya34 Bonuss bioderma atoderm bir haftada iyileştik öneririm sudocrem önermiyorum daha çok kurutuyor
Elifduman Denizarya34 iyi günler benimde bebeğimde aynı şeyler var çok kuru ve pul pul dökülüyor sizin ki iyileştiği acaba neler yaptınız bu süreçte
Denizarya34 Bonuss rica ederim götürmediğim dr kalmamıştı atopik dermatit dendi hep ama şu an hiç bir şeyi kalmadı
Tugcetuncer Bonuss valla canım ilaç falan krem sürme anne sütü en iyisi doktorum benim kesinlikle krem onermito anne sütü bende kuruydu sürüyordum düzeldi
Denizarya34 Tugcetuncer bütün vucudu kurudu neresine süreyim elinize pütür pütür geliyor birde kızarıklık gördükçe deliriyorsun sütümden de sürdüm daha çok kurudu
Bonuss [silindi] sagolun bende dikkat edıyorum ona.yine de iyi bir günlük nemlendiriciye ihtiyacım var