Mommy2b Bnde bu konuda daha yarim saat once kavga ettim eşimle kurken iyice daraldim yine sinirlendim.Kizim 1 yaş 2 aylik,6 dişi var dişleri hic sorun olmadi ama dogdugundan beri gece uykusu yok ilk 4 ay boyu sabh 6 ya kadar 10 dkk bile uyumazdi sonra da gece saatte 3 kez falan kalkiyodu sabaha kadar 15 20 kez kalkiyodum abartmiyorum.Kizim tam bir meme delisi dakka başi emmek ister hala ve ne babasina ne baskasina bakar surekli yanindadir.Ben uykuyu gectim esimden haftada 1 kez yarim saat kizimizi disari cikarsin ben evi temizlim kizim hic bisey yaptirmiyor ama eşimin dediği şey ''hem calişip hem bakanlar var ee tabi senin yiycen bok degil o,sana guvenmiyorum cocuğa kiziyosun bak haberlere oldurenler var o benim herseyim,ben calişiyorum sen napuyosun sanki evde,dua et sagliği yerinde hasta olsa daha zor gibi sacma sapan seyler.Çok sukur sagluği yerinde hep dua ederim buna eşim bu gune kadar bir kez kucaginda uyutmus bir kez corabini kazagini giydirmiş degildir ama isterki ben cocuğun burnunun sumuğu daha burun deliğinden akmadan silim.Çok uzun oldu kusura bakma yani anlican cogumuz bu derrten muzdarip