Cigdem61 Asel_Hira çok teşekkür ederim. Benim eşimde doktor alışkınım kötü yazılara heralde eşim anlar :) amaasistanından da yardım isteriz dediğin gibi. Bizim kakalar hep mukuslu arada da ufak kanlar oluyo. Bazende döküntü oluyo nokta nokta ama o sıcaktan mı emin değilim. Bizde 4 ay 3 haftalıkken gidicez kendisine. İnşallahbbizede güzel bir liste yapar atlatırız. Sende kendisine gitmeden önce katı diyet mi yapıyordun?
Cigdem61 Asel_Hira peki bülent beyden çıkınca süt ve yumurta hariç her şeyi yediniz mi? Kan falan oldu mu?
Asel_Hira Elif_1552 Bi çok belirtisi var. Bazen bi tanesi bazen hepsi olabiliyo. Kanlı mukuslu kaka, kaka sayısınsa artış,hırıltı,burun tıkanıklığı (tekrarlayan), huzursuzluk, ciltte döküntü, burun ve göz kaşınması gibi..
Elif_1552 Asel_Hira canm sana kızımın kaka fotoğraflarını atsam bizim doktor da şüphelendi ama net bişey demedi bekleyeceğiz dedi
Zuzuuu Asel_Hira Bülent Enis bey demi gittiğiniz doktor 😌 Ona gidip alerjisi geçmeyen hiç görmedim duymadım 😌 Randevu almak çok zor hep dolu 🤗
Asel_Hira Eslemina Alerjik mama kulkanıyosanız çok normal içmemesi 😕 Sütünüz varsa sağıp verin doktorumuz alerjik mamalarada sıcak bakmıyo son damlasına kadar anne sütünden yana. Ama yetmiyorsa mamaları tatlandırıp deneyin genelde vanilys şurubu kullanılıyo
Piraye Bebeğim 45 günlük emzirdikten sonra kızarıyor minik minik sivilceler döküyor yüzü boyun kısmı. Doktorumuz süt ve süt ürünleri alerjisi olduğunu söyledi. Bizde kanlı mukus yok çok şükür ama inanılmaz huzursuz. Ve 3 hafta da ancak temizleniyormuş her ikimizden de 😔 allah ım beterinden sakınsın ama çok üzülüyorum. Karpuz zeytin ve patatesle besleniyorum
Laayla Fneva katı diyetinde neler vardı tam anlamıyla sadece neleri tükettin ben de yapıyorum ama patladık üç gündür mukus görüyorum
Fneva Laayla süt ürünleri dana eti tavuk yumurta susam tahin kuruyemiş çiğ domates ve paketli tüm gıdalar
Esrahr Fneva bize de böyle bir liste verdi dr buğday da vardı içinde. Pazartesi kontrolümüz var gideceğiz. Çok bişe fark etmedi bizde🤷🏼♀️
Arife Belirtilerini nelerdi acaba? Benim oglum 56 günlük 1 haftadur yuzunde egzama gibi bir sey car krem verdi kortizonlu gecmsiti simdi tekrar azcik yenilemis yumurtadan şüphelendi su an yumurta sut peynir yogurt fındık fistik hic bir sey yemiyorum neden yenilendi anlamadım. Test konusunda kucuk cikmaz denildi. Birde bu alerjiler kaka yapamama daha fazla gaz snacisina sebep olur mu