Cansusucu Evetttt bugün arkadaşıma davetliydim e misafirlikte diyet olmuyor kahvakti yaptik yemek yedik derken ipin ucu kaçmış olabilir amaaaa pesss etmek yook 50 leri görmek istiyorum olacak insAllah 🥳🥳🥳
Brn1234 Cansusucu ah bugün ben de öyleydim hatta cumartesi ve pazar iki günde ama bu beni daha çok gaza getiriyor nefsimi baya köreltmiş oluyorum biraz da vicdan yapıyorum bütün hafta ona uygun davranıyorum
kufkedisi Cansusucu bu hafta benim de oldu o mesela dün akşam hamburger yedim ama bugün yine devam ettim arada olur öyle şeyler 😂
EsnadinAnnesi Cansusucu bende öyleyim ya ama ipin ucu kaçınca komple kaçırıyorum bi daha motive olup diyete başlayamıyorum
1234___ Öyle olunca daha çabuk verirseniz.ben misal haftada bir gün istediğim her şeyi tıka basa yiyordum ,hem gözüm doyurucu oluyor du, hemde vücudumu şaşırtıyordum.
Toprakseyran 1234___ evet bunq bende katılıyorum vücut şaşırtılınca Bi bakıyorum yıka basa yediğim o günün ertesi günü 1 kilo düşmüş tartıdan vücut harekete geçiyoe çünkü aniden. Bakıyor yabancı maddeler geldi hemen çalışıyor metobolizma
Cansusucu Brn1234 sabah kahvaltısı ekmeksiz vasa olabilir yumurta peynir zeytin yeşillik 2.5 litre su günlük öğün kahve veya meyve aldam yemegi hafif pilav makarna yemiyorum bu sekilde guzel sonuclar aldim 65.75 idim suan 61
Brn1234 Cansusucu süpermiş ben de şuan 66yım yani haftasonunda artmamışımdır inşallah 😂 kaç zamanda düştünüz 61leree benim de istediğim 60 falan olmak
mrv5556 Cansusucu bende kaç gündür dikkat ediyorum normal oruç tuttum borcum vardı da sonra aralıklı oruca başladım 2 buçuk kilo verdim . Dün arkadaşa gittim tıka basa yedik onla birlikte bugün geri devam ediyorum diyete . Bozmak yok napalim arada kaçar 🙈
Leylaa_ Cansusucu diyetisyenim pazar günü serbest yaptı . Pazartesi detoks suyu yazıyor ve bi tik sebze ağırlıklı besleniyorum dengeliyor