Almirakumsal Yeni doğan bebek çabuk acıkır mı sütüm yetmiyor mama veriyorum 1 saat sonra tekrar acıkıyor kakasını yapmakta zorluk çekiyo yaşayan varmı aynı durumu bilgi verirseniz çok sevinirim
UcuBulunamayanBant Almirakumsal acıkır zaten çok az yedikleri için sık sık acikiyolar şuan hatırlamıyorum yenidoğan bebeğe zeytinyağı verilir mi ama doktoruna danışarak 1cay kaşığı ucuyla zeytinyağı verebilirsin kakasi için
Annakarenina_19 Almirakumsal evet normal sık sık beslemelisiniz. Bir de sürekli emzirmenizi öneririm sütünüz emzirdikce artacak beyine uyarı gidecek 👍 takviye olarak verebilirsiniz sarılık riski varsa aç kalmamasi gerek ama yine de gelmese bile siz emzirin sürekli
Almirakumsal UcuBulunamayanBant zeytinyağı verdim ama mama 45 veriyorum 1 saat sonra tekrar normal mi yani
UcuBulunamayanBant Almirakumsal evet normal korkmayın tavsiyem önce emzirin emzirme sonrasına mama takviyesi yapın benim sütümde azdi yetmiyordu ben o şekilde yapıyordum sonrasında yavaş yavaş çoğaldı ve mamayı günde 2sefere düşürdüm sizinde öyle olur mutlaka