Cansuras Bebeğimde süt alerjisi olabileceğini söyledi doktorumuz. Süt ve süt ürünleri yeme bi süre diyete gir dedi fakat diyet listesi vermedi. Var mı aynı durumu yaşayan ne yiyip ne içicem şaşırdım kaldım 🤷🏻♀️
Almondeyed Cansuras onbir ay diyet yaptım dilekolay… Sebze ağırlıklı beslendim. Patates yeşillik tavuk et gibi..
Tazacik1anne Cansuras bnm oğlum da bir aylık bile değildi teşhis konuldu doğru düzgün bir diyet listesi bile vermediler en sonunda hastanelik oldum beslenememekten ve sütüm hemen kesildi sadece iki ay anne sütü verebildim.yumurta bile yiyemiyorumdum ona da alerjisi var ve hala var yarın hastaneye götüreceğiz bı bakalım hala varmı
Beyazzambak Cansuras ah ahhh bende yeni öğrendim şuan sadece ekmek ve çay tüketiyorum ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Bu arada ben 5 gündür diyet yapıyorum hala vucutta kızarıklar çıkıyor normal mi ?
Almondeyed Almondeyed ayrıca yumurta baharat salça da tüketmiyordum kuruyemiş de dahil En iyi doktor sizsiniz valla doktor doktor gezdim ama en iyi benim gözlemlerimdi
Cansuras Beyazzambak bazı ekmekler peynir suyuyla yapılıyormuş dolaydı yoldan süt ürünü yani bu yüzden ben ekmekte yemiyorum
Fatma_100 Benim kızım 6 aylık oldu süt ve süt ürünleri et tavuk balık paketli gıda kuruyemiş palıcan muz nohut domates yiyemiyorum ilk aydan beri 😞63 kilodan 49 kiloya düştüm rabbim herkese tez zamanda şifa versin çok zorlu bir süreç