musmustlu Merhaba bebeğim erken diş çıkardı ve tabi ki o çok bilen komşularımızdan birisi erken diş çıkartması iyi değil dedi. Ve benim de aklıma takıldı acaba neden öyle bir şey dedi ki 🤔
Doruk_ege musmustlu 4 buçuk aylıkken çıkartmayı başladı oğlum 8 aylık şuanda bana da diyorlar ama saçma geliyor bana
Ece1213 musmustlu erken dış çıkan çocukların ilerde erken dişleri dökülüyor ne sorun olurmuski sacmalamislar
Milena11 musmustlu erken çıkınca erken dökülüyor o zaman da ana dişler daha uzun süre kullanılıyor mantık bu ama 2 3 ayın çok önem taşıdığını sanmıyorum açıkçası
Anne80 musmustlu sen takma onları kızım 16 aylık 16.dişi çıktı cok da memnunum ne versem yiyor 4 bucuk aylıkken 2 alt dişini birden çıkartmıştı
musmustlu Anne80 ooo maaşallah sübhanAllah 🤗 bizim ki diş takvimine göre çıkarıyor bir sıkıntı yok çok şükür elhamdulillah ama işte malum onlar biz araştırmacı annelerden daha iyi biliyormuş gibi insanın aklına şüphe sokuyorlar 😤
musmustlu Momanne06 öyle bir söyledi ki eşimin bile aklına takılmış acaba kötü bir şey mi erken diş çıkartmak diye
Telaslianne 4 aylıkken çıkardı oglum biz abur cubur seker cikolata 2 yasina kadar vermedik onunda etkisi sanırım dislerinde sorun yok çürüme gibi 5 yasinda
Tuba-ege Benimde 6 aylık çıktı suan ıkı diş ama geceleri sureklı ağlayarak uyanıyor son bir aydık dişten mi bilmiyorum dizinde böyle mı
musmustlu Tuba-ege alt dişler ve üst dişler bir birine yakın zamanda çıktı. Eğer diş çıkan yerde kabarma yada beyazlık varsa diş çıkaracaktır
Sevvalboke musmustlu doktoruma sordum erken yada gec çıkarmış olmasi disin sağlığını belirrlemez dedi. Benim kendi dislerimde 6.ayda cikmis cok sukur 25 yasindaym dogumdam sonra bir kere disci gordum daha anne sütüde almamisim . Yani alakalı değil
Nesrincente musmustlu sadece gec cıkan diş sağlam olur geç dökülür derler bunu duymustum ama ne kdar dogru oda muamma bence takılmayın hurafe bnce