luciferrr Kilo almak istiyorum ama yemek yaramıyor nasıl kilo alcm iştahımda yerinde bunu yersen kilo alırsın dediğiniz bişey var mı 🙄
Laden luciferrr hasetimden çatlayacağım şimdi. Ne demek iştahım yerinde ama kilo alamıyorum? Ben mutfağın önünden geçsem tartıda 2 kilo oynuyor insaf insaf😁
Nefess2020 luciferrr yalnız değilsin bende maalesef alamıyorum . 47 kilonun üstüne çıkamadım. Bende post açmıştım bir sorun yok diyor dr lar en son genetik deyip geçiştiriyorlar zaten 🤦♀️
Bebegmmm Laden bende göğüsten almak istiyorumkalkip sadece belimden alıyorum denize dussem batman yani
luciferrr Laden hamile kalmadan önce 43 kiloydum 68e çıktım ama şimdi 50 oldum yine veriyorm öyle abartı kilo olsun istemiyorum 60 olsam bana yeter 🤦♀️
Rumeysa28 Laden Ahahah maşALLAH kız sana onu nasıl beceriyon gerçi bende bu aralar davul gibiyim hem adet zamanım karın Şişliği bi yandan hemde abur cubura çok girdim bu aralar 5 aylık hamile gibiyim 😭😭
Deletedmom54544 Deletedmom54544 ben de çok fazla istiyorum. Kendimi bildim bileli 45 kiloydum. Evlendim 48 oldum ilk defa. Hamilelikte 70 kilo oldum. Doğumdan sonra büyük bir hızla yemek yiye yiye kilo verdim. Şu an 47 kiloyum. Önüme ne gelirse yerim ekmek vazgeçilmezim ama Gr kilom değişmez luciferrr ofkelisirin Nefess2020 Balarisi_melisEla Duyulurum birtutamsac Asuyar Kızlar yemek yiyerek alabilseydik çoktan kilo almıştık. Ben mama bile kullandım kilo almak için sonuç boş. Ben neden kilo alamadığımı öğrendim. Çocukken bağırsak kurdu vardı bende. Hiç doktora gitmedim. Sonra geçti sandım. Meğersem hâlâ varmış ve ben bunu yeni öğrendim. Şüpheleniyordum ama gözümle görmediğim için emin olamıyordum artık eminim. O da kilo almayı engelliyor ve bu kurtlardan kurtulup sonrasında kilo almaya başlayan çok kişi var. Ben yarın Doktora gidiyorum. Size tavsiyem sizin de çocukken olduysa veya şüpheniz varsa doktora gitmeniz
luciferrr Nefess2020 bana da balık yağı önerildi kullandım ama zaten iştahım yerindeydi işe yaramadı 🤦♀️
Asuyar luciferrr aynı bensin. Ve benim istediğim kıloyu istiyorsun. Bende 51 dun dogum yaptım 61 şuan. Kılı verıcem diye korkuyorum. Kendiliğinden gidiyor hep. O kadarda yerım. Yok anam alınmayınca alınmıyor. Abur cubur şekerli yıyupte saglıpımızıda bozmayalım. Yoksa onlar fast food hep kılı aldıran seyler
Asuyar luciferrr aynı bensin. Ve benim istediğim kıloyu istiyorsun. Bende 51 dun dogum yaptım 61 şuan. Kılı verıcem diye korkuyorum. Kendiliğinden gidiyor hep. O kadarda yerım. Yok anam alınmayınca alınmıyor. Abur cubur şekerli yıyupte saglıpımızıda bozmayalım. Yoksa onlar fast food hep kılı aldıran seyler
luciferrr Adiyokkitabin kaynanam da hep öyle diyo oda kilo almam için herşeyi yapıyor ama sonuç yok 😅😅
Balarisi_melisEla Rumeysa28 yok Canm yok bunye meselesi sanirim ben heerr gün tatlı hamur işi yaparim illa,gece makarna,tost sandivic yer yatarım çikolata ,cips abur cubur severiz yeriz gunde 4 ogun yemek yeriz ama yok esimde ayni şekilde 11 yıldır almiyoruz
Gari_de_Gari_45 luciferrr ekmek arası Ekmek ye☺️ şaka kıs şaka benimde öyle sorunum vardı.Eşime baka baka iştaha geliyorum 😂
Sumeyyebaglan luciferrr dediğim gibi önemli olan yediklerinizin harcadığınızdan fazla olması. Yakıyosunuzdur. Bende aynı dertten muzdaribim😂 Fatsecret diye ücretsiz bi uygulama var şiddetle tavsiye ederim indirip bi bakın☺️