Annemkuzum12 bebegim 3 ay 17 gunluk d3 verdigim gun cildiriyorr mama icmiyor emmiyor kasilip kaliuor agliyor monovit ve ocean denedim hala ayni vermesem nolurr acaba ya da bu durum basina gelen varmiydi
Deletedmom789 Annemkuzum12 birkaç damla bir şey ondan olduğuna emin misiniz? Kaç damla veriyorsunuz ki
Oglunasikbiranne08 Annemkuzum12 kaç damla veriyorsunuz . Ocean kullandık bizde zamanın da ama hiç öyle bir şey yaşamadık
EsZe Annemkuzum12 sağlık ocagının verdiğinde huzursuzluk yaşıyorduk ama oceanda yaşamadık. Doktorunuza bir danışın bunu
luciferrr Annemkuzum12 doktora danıştnz mı d3ten Bi kaç post açtınız doktora danışmadan nasıl bilgi edinicksnz
Annemkuzum12 Deletedmom789 ocean 1 puf seklinde vermeyince cok sakin oluyor 15 gundur deniyorum 1 verince 3 gun vermiyorum verdigim gun ve ertesi cok agresif oluyor kasilip kaliyor gazi cok oluyorr
Annemkuzum12 Oglunasikbiranne08 1 puf seklinde veriyorum inanin ilk cocugumda da yasamadim ama bunda yasiyorum vermedigim gunler cok iyi oluyor verdigim gub deliriyor
Deletedmom789 Annemkuzum12 anladım, bunu doktorunuza danışın mutlaka, ilk kez duyuyorum böyle bir şeyi
Elifhifa Annemkuzum12 sorunuzun cevabını bilmiyorum ama ocean kaçlık kullanıyosunuz acaba. Sağlık ocağının verdiği temiz içerikli mi bilmiyorum o yüzden bende ocean a geçmek istiyorum
Oglunasikbiranne08 Annemkuzum12 belki yan etki yapıyordur. Gaz yapıyordur cnm muhtemelen . Sen bi doktorunla görüş. Belki başka bir marka tavsiye eder.
Annemkuzum12 Oglunasikbiranne08 monovit denedim saglik ocagi vermisdi ocean temiz icerikli diye denedim bunda da aynisi oluyorr ne yapacagimi sasirdim inan
Oglunasikbiranne08 Annemkuzum12 sağlık ocağının verdiğini kullanmayın. OCEAN aslında gaz yapmaz temiz içerikli. Bizde kullandık hiç böyle olmadı yani . Doktora danışın bi siz isterseniz .
Annemkuzum12 EsZe cogu anne oceandan memnun diye aldim ama yine aynisi oldu icerigi temiz bi damla bi de
Annemkuzum12 luciferrr zor durumda olmasam acmam zatenn farkli bi kac anne gorur diye aciyorummm doktora gittik evettt piyasadaki butun damlalari deneyecekmisim hangisi dokunmuyorsa onu verecekmisimm siz bu isten bise anladiniz mi pekii
Annemkuzum12 luciferrr pedia d verdi devit 3 yazdii bunlari aldik 3 gun ara verip yeniden deniyecegim
Annemkuzum12 Rosequeen1 icerigi oceanla ayni ya onu da denemek istemiyorum cunku pahalii aldim oceani onu da kullanamiyorum simdu