Msl- Kızım 4 ay 20 günlük mamaya başlayacağım bebelac denedim içmiyor. SMA denemek istiyorum comfort ve optıpro arasındaki fark nedir ? Ve üzerinde iyi geceler yazanda var bu sadece geceleri mi kullanılıyor ?
Sedefe Msl- comfort gazlı bebekler için benim oğlum çok gazlı olduğu için onu kullanıyorum rahat ediyor diğeri biraz daha gazlı oluyor
Alpingo Msl- iyi geceler olan gece gazı engellemek içinmiş,doktorunuza danısın isterseniz size hangisi iyi gelceği konusunda biz sizin aylarınızda hipp combiyotik kuşlanıyorduk
Msl- Derya2118 ben günde 2 kez vereceğim doktorum bu şekilde önerdi. O yüzden bunu kullansam bir sıkıntı olmaz sanırım acıkırsa emziririm üzerine
Sofita Msl- iyi geceleri ben de merak ediyorum tok tutma özelliği varsa deneyebilirim çünkü gece uyanıyor mama içmeye birkaç sefer
Mmavi Msl- sma kullaniyoruz. Comfort gaz olmamasi icin. Comfortun fiyati daha yuksek ben daha kucuklerken gaz damlasiyla optipro kullaniyordum bir sorunda yasamadik. iyi geceler tok tutmasi amacli bizde hic bir ise yaramadi.
Momdady2021 Msl- canım ben optipro kullanıyorum 5 aydır ve gerçekten memnunum kilo aldırdı oğluma ve gece çok az uyanıyor mama için bebekten bebeğe değişir mi bilmiyorum hipp cobiotic ten buna geçtin ondan da memnundum ama denemek istedim bu daha iyi geldi bize
Derya2118 Momdady2021 merhaba benim bebegim anne sütüyle besleniyor zor durumda kalmadigim sürece mama vermiyorum yda geceleri çok sık uyanirsa 800 gr olanından alsam 3 hafta içinde bitirmem mi gerek
Momdady2021 Derya2118 evet 3 hafta süresi var biz günde 5 kez mama içiyoruz 120 cc 1.5 haftada bitiyor bi 800 lük kutu öyle hesaplayabilirsiniz
Momdady2021 Derya2118 küçük olandan alıp deneseniz 200 gr lık sadece geceleri için yeterli 2 hafta götürür sizi bence
Momdady2021 Derya2118 benim bi tanıdığım da gece uyanmalarını azaltmak için mama kullanmıştı en son mama içirip uyutuyordu ve başarılı olmuştu düzelmişti bi tık bile olsa