Busra2326 Sütüm çok var ama doyurucu değil sanırım bebeğim doymuyor ağlıyor hep, nasıl sütümü doyurucu uapabiilirim?
Birceninannesi Busra2326 protein ağırlıklı beslenin. Karbonhidratı azaltın. Kuruyemiş taze meyve sebze yeyin böylece kilo alımı da artar bebişin
Cigdemss Busra2326 et tavuk balık çiğ fındık badem ceviz yumurta yoğurt bunları her gün yemek tani her öğüne protein ekleyin
Mumoslu30 Busra2326 Canim oncelikle sütüne güven doymasa ağlar durmaz asla bebekler yiyecek olarak ceviz sütü cok yağlandırıyor doyuruculugu artar kilo almida artar bebisinin🌹🍀
Busra2326 Zebe yok yok gaz değil memeyle cebelleşiyor doymuyor anlıyorum dün mama verdim mışıl mışıl uyudu mesela 😔
Birceninannesi Busra2326 turunçgiller gaz yapmaz ama asit oranı yüksek olduğu için pişik yapabiliyo. Çok abartmadan yeyin poposunu da sık sık kontrol edip pişik önleyici sürün bir şey olmaz😊
Nursemommm Busra2326 kuzum sütünü sağdığında belli olur rengi nasıl mesela yağlı gibi mi eğer sarıya yakın beyazsa sütün iyidir birde dinlenmene bak sütün kalitesi artar bol bol su birde
Mumoslu30 Busra2326 Canım çokca ceviz tüket sütün yaglansın bebisin rahat doyar canım doymadigini neden dusunuyorsun kilo alimi nasil peki kac aylikti
Mumoslu30 Busra2326 canim iki memenide vermeyecalis her emmesinde ve dedigim gibi ceviz tüket. Ceviz ye cok bir bardak dolu su iç oyle yat hepp gun icindede surekli ceviz at agzina koy kavanozuna. uzun duruyormus aslinda memedede bir dene bakslim ben faydasini gördüm insaAllahhh sende görürsün ❤️❤️🌹🌹
Busra2326 Eloslidos uzun zamandır sağmıyorum valla ama ilk haftalarda bile 90 cc cıkıyordu benim sütüm cok hatta atletim ıslanıyor o derece ama doyurucu degil heralde yağlı değil su gibi