Elif_1 Merhabalar yeni doğan bebekler ayda kaç kg almalı. 1.5 aylık bebeğim 1200 kg aldı doktor az buluyor sizlerin nasıldı? Bu arada anne sütü+ mama besleniyor. Sütümü sağınca 60 ml geliyor. 60 ml süt+ 60 ml mama veriyorum.
Ceyylin Elif_1 doktorlar ayda 1 kg almalı diiyorlar ama her bebk aynı kiloyu alamayor biz 4.aydayız ve5 kilo olduk 4 ayda 2.5 kg aldık bnce bebegin iyii kilo almış hatta mamayu azaltmalısın bnce anne sütünü bir hafta denemelisin belkide sütün tek başına yetecek
Ceyylin Elif_1 ve günde kaç kere mama yapıyorsun bu da çok önemli ayda 500 gr altında kilo alımı sıkıntı biliyorum dülünsene her ay 1 kilo ve fazlasınu alan bebek çok tosbik bir bebek olmaz mı hareket edemez
Deletedmom814 Elif_1 Benim bebegin 2500 doğdu her ay 1300 falan aldı şuan 2 aylık 5150 kilo canım sadece anne sütü
AselZeynepli Elif_1 az mi buldu doktor fazla bile almis bu doktorları anlamıyorum aylik 500 gram ile 1 kilo arasi almaları normal dedi bna doktorlar
Meryemliya18 Elif_1 kızım 2850 gram doğdu 1 aylikken 4850 gramdı her ay neredeyse 1kilo aldı 6 ayligiz 8300 gram ve sadece anne sutu
Nazl_ag3 Bana da normal gibi geldi, benimki 3500 doğdu, perşembe günü kontrole gidicex bakalm ne kadar olmuş :/ peki boy uzaması ne kadar oluyor 1 ayda ortalama? 51 cm doğdu kaç olması lazım yaklasık?