Oglummmmb Kızlar selam oğlum Galiba diş çıkaracak kabarmış iki gündür ek gıda olarak hiçbir şey yemiyor ağzına bir lokma dahi almıyor sadece mama yiyor böyle bir şey başına gelen var mı nasıl yol izlediniz ne yapmam gerek
turkan-5 Oglummmmb aynıyız şu anda bizde 10 gun kadar oldu ek gida kabul etmiyor sanirim bu dönemde olacak boyle dis için tedagil kullanıyorum
Elifinannesiiiiiiiiii Oglummmmb bebeğim 6 aylık çok huzursuz sürekli ağlıyor diş sıkınsı diye yorumluyorum sık kaka yıpıyor mu bu da belirti
11866380 Oglummmmb benim kızım 15 aylık şu an azı dişini çıkarıyor mecbur kaldım aldım.ama zararlı olduğu için iki defa kullandım oda çok dayanılmaz gecelerde.doktorlarda tavsiye etmiyor. şunu deneyin bence zeytinyağının içine karanfilin başını elinizle ezip atın birazda kekik.dolapta sabaha kadar beklesin jel olarak sürün
Elifinannesiiiiiiiiii Oglummmmb 😭 perişan herkes bende bir tek benim kızım böyle sanıyordumfiş çok zorladı bizi bir çıksa rahatlıcaz
benaslindayohum Oglummmmb beeen kafayi yemistim 1 2 kasikta olsa yedikce alkis yaptım oyunlar sarkilarla toplasan 5 kasik anca yediriyordum zorlamadim mama icirdim gece uyumadiginda cok huysuzlandiginda tetagil verdim atesi cikinca da calpol verdim