Boncuk1421_ Anneler kızmın burnu akıyor tıkalı ama ateşi yok keyfi yerinde .burun temizleme aparatıyla temizliyorum . 4 5 gündür sürüyor calpol versem olur mu ve şuan 7 aylık diş burun akıntısı yapar mı ?
Kadernur Boncuk1421_ canim burnu dışında biseyi yoksa calpol verme agrisi atesi olursa ver eczaneden serum fizyolojik al onunla ac burnunu calpol etki etmwz ki
Aselinannesii6 Boncuk1421_ calpol burun tıkanıklığına etki etmez peditus verebilirsiniz ama öncrsinde soğanı ikiye bölüp karanfik batırın uykuda basucuna koyun çok daha faydasını görürsünüz karanfil yoksa sadece soğanı kesipte koyabilirsiniz
Asuyar Boncuk1421_ hayır canım vermez. Calpol agtı kesici ateş düşürücü. Benimde kızım oldu hiç ilaç vermeden sadece burnunu açarak devam ettik iyileşti. Burnu açık tut yeterli. Keyfi yerındeyse sorun yok
Boncuk1421_ Kadernur serum fizyolojik var aspiratörle çekiyorum . Hani bazen burnu tıkanınca rahatsız oluyor .calpol veriliyor sa verecektim ama içiren yokmuş demekki.teşekkür ederim ilginiz için ..
AslanannesiAyse Boncuk1421_ benimkininde burnu akıyor bugün iki sefer sabah ve akşam olmak üzere parol şurup verdim
Boncuk1421_ AslanannesiAyse parol şurup yok ama prospan var öksürük için bitkisel bi şurup onu içirsem olur mu ?