Takashayaz 12,5 aylık bebeğim var tutunarak yürüyor, emeklemesi de güzel fakat yürütmeye çalıştığımda kırıyor bacaklari oturuyor. Yürümesi için benim çabalamama gerek var mı yoksa kendi kendi öğrenebilir mi?
1234___ Takashayaz daha çok erken ☺️ benim bebeğim 15 aylıkken yürüdü sonra birden korkmaya başladı yürümedi taa 17 ay kadar şimdi koşuyor 😍
Brcklc Takashayaz bence kendi haline bırakın çünkü siz ona destek olup yürütmeye calisdikca daha çok anotomik olarak zarar verirsiniz kendi isterse yürür zaten
Minikimmm Takashayaz benim kizim 15 aylıkken bir anda mutfakta yürüyerek geldi bana nasıl heyecanlanmıştım onun öncesinde neler denedim bana inat yürümedi diyecem o ki teşvik edin ama zorlamayın benim gibi kafaya takmayin😅
alpin-annesi Takashayaz oğlum 15 aylıkken yürüdü emekledi 🙈 vakti zamanı gelince yapar çok üstüne gitmeyin 🥰
GozdemHilal Benim oğlum da 12.5 aylık farkında olmadan tutunmadan bı kaç adım atıyor ama dalgınlıkla flaan çok istedgi biseye ulaşmak istediğinde sonra farkedince hemen tutunuyor.Anatomik olarak hazırız psikolojik olarak hazır değiliz yani.Biraz daha cesaret lazım sanırım sürekli teşvik ediyorum ama kafama takmıyorum vardır zamani elbet
Takashayaz GozdemHilal bizimki onu da yapmıyor hep tutunuyor 😄 tutunamayacagi yeri emekleyerek geçiyor
Busraveismailcinar Takashayaz bazı fizik egzersizleri var destekleyici ama 18. Aya kadar yürümemesi normal karşılanıyor endişe etmeyin tutunup gidiyorsa devamı aşama aşama gelir
Asl90 Takashayaz kendi kendine öğrensin karışmayın. Aynı şekilde oğlum 12 ayında tutunarak yürüyordu ama ellerini bırakıp yürümesi 15. Ayda oldu. Garantici bebekti bizimki ama iyikide öyleymiş hiç düşme denge kaybı sorunlarımız olmadı