Fadime5 Herkese iyi akşamlar ben 32 haftalık hamileyim bebeğim çok toplanıyor karnımda taş gibi oluyor bu ikinci gebeligim başıma gelmdi daha önce bilen birileri varsa bilgi verebilir mi acaba korkmalı miyim
Snowglobe Fadime5 evet benimde zaman zaman oluyodu bazı kaynaklar da doğum belirtisi diyo ama bende öyle olmadı doğmak bilmedi. Önemli olan sıklığı
Feyzanne Fadime5 oyy bundan sonra hep toplanacak. Valla babası okşayıp sakinleştirici şeyker söylüyordu bende işe yarıyodu belki tesadüftür 🤗ama doğduktan sonra o kaskatı kesilmelerini anladım kendini bi kasıyo bazen 😂
FistikliLokumum Fadime5 gecmis olsun bende de cok sık oluyodu ama bi sorun cıkmadı doktorum normal demisti siz kontrole gittiginizde doktorunuza sorun erken dogum belirtisi gibi bisey söylememisti bana doktorum
2prematureannesi Fadime5 erken doğum riskin olabilir canım 2 oğlumda da aynı şeyleri yaşadım biri 4 yaşında şimdi diğeride 16 günlük bugün
Snowglobe Fadime5 benim belki sizin haftanızdan bile once başlamış olabilir. 38+5 de doğum yaptım başka sebeplerden dolayı. Siz yine de doktorunuza sorun ve evin içinde ni tur atın iyi gelebilir
FistikliLokumum Fadime5 Allahın izniyle olmaz korkmayın bende de cok sık oluyodu 27 haftadan itibsren baslamkstı kasılmalar brnde cok korktum ama sükğr bisey olmadı 38+4te dpgum uaptım sezaryenle
Feyzanne Fadime5 yani doğuma kadar olacak böyle muhtemelen😅 kontrole gittiğinde yine bi söyle doktora da istersen bir şey olmaz allahın izniyle 😌
Fadime5 Snowglobe 27 haftadan beri var aslında fakat çok sık degildi bugün biraz fazlalasti o yüzden korktum bilmiyorum
Fadime5 2prematureannesi ilk hamilelikte hiç yaşamadım buda böyle olunca korktum açıkçası 2 gün sonra kontrlm umarım Bi sıkıntı yaşamam
2prematureannesi Fadime5 inşallah bi sorun çıkmaz canım ben ilkini 30 haftalıkti doğum yaptım normal prematüre olarak 2. De 36+6 günlük oda normal prematüre sayılıyor şimdi
tugbahy6 Fadime5 benim de oluyordu sizin olduğunuz aylarda işte ben bunun için gitmemiştim ama komtorle gittiğimde doktor rahim ağzı kısalığı dedi ilişki olmayacak Banyoda uzun süre kalmıcan yıkanıp hemen çıkıcan dedi iş yapmıcan vs dinlenin erken doğum olmasın