Tekemerve Kızlar bebegim e ilk defa kahvaltı vermeye basliycam da kahvaltı da neler verebilirim bana önerileriniz var mı ✋
Elenora Tekemerve ilk defa yiyecekse çeyrek yumurtayla başlayabilirsin canım 3 gün boyunca arttırarak deneyebilirsin
SumeyraErva Tekemerve yumurta sarisi tuzsuz suzme peynir pekmez tabi bunlari ilk basta bi kac gun tadimlik verin yumurtaya dikkat edin alerji yapabilir bide nacizane tavsiyem karistirarak vermeyin ayri ayri ne olduklarini bilerek yesinler bence
Gamzetrl Tekemerve merhaba🌼 ilk önce yumurtayı denediniz mi 3 gün? Alerjisi yoksa ben kızıma 120 cc kasik mamaya yarim yumurta sarısı, kibrit kutusu kadar tuzsuz lor peyniri ve 1 çay kaşığı üzüm pekmezini karışım yapıp veriyorum.
IrmakDuygu Karışım lütfen yapmayın kahvaltı ne demekse onu uygulayın bebeğimizin damak tadı temellerini bizler atıyoruz biz bulamaç yemediğimize göre hiç tercih etmeyin😊 yumurta sarısını kolay yiyebilmesi için sütünüzle kıvam verebilirsiniz👍🏻
Tekemerve IrmakDuygu aynen birde ben zaten genelde kend8m.tadina bakıyorum yaptığım şeylerin bazenngervekten hiç tadı olmayan şeyler oluyo yedirmiyorum o zaman kızıma dediginiz gibi bunların hepsini karistirdigimizda biz yer miyiz yemeyiz
Lavitaebella Çeşitli omletler(kapya biberli,yeşil biberli,patatesli) yapabilirsiniz. Yumurta sarısı verebilirsiniz.Labne peyniri ve kuru meyve veriyorum(erik,kayısı gibi) ben bir de. Sonra çeşitlendireceğim pankek vs. ile.