MeteNaz Cuma akşam 9 da aşı oldum. Bugün mahvolmuş durumdayım. Eklem ağrısı ateş mahvetti beni. Korkuyorum covid oldum diye. İlkinde sadece kolum ağrımıştı. 2. De kolum hariç heryerim ağrıyor. Kaç gün daha sürer bu işkence ya :(
momma MeteNaz aşının yan etkisi ben ve çevremdeki herkes böyle oldu korkmayın aşının yan etkileri hastalığın yan etkileriyle aynıymış
MeteNaz Eminos gerçekten mi? Tüm belirtiler aşıdan sonra çıktı. :( kime sorsam ikinci aşı bizi de öyle yaptı diyor :(
endlesslove MeteNaz Canım şuan test verme ama izole ol çünkü alıdan dolayı yalancı pozitif çıkan gördüm ben. Ama şöyle bişey de var kuluçka döneminde aşı olmuşsan sonrasında hemen çıkıyor diye biliyorum
Bhrmcnr16 Bende aynısını yaşadım hatta oldum zannettim teste gittim aşının yan etkisiymiş negatif çıkmıştı ertesi gün geçmişti dinlenince
MeteNaz Bhrmcnr16 dün de hafif kırgındım. Ama bugün ateş ve eklem ağrısı arttı. Yarına geçmezse test vereceğim
MeteNaz momma kendim için gram endişelenmiyorum. 13 aylık oğlum var o da boğaz enfeksiyonu geçiriyor daha yeni yeni iyileşiyor :(