Eslemesra Mefeannesi ben bazen fazla yapıyorm yanı bebegım hepsinı yıyemıyo bır kac saat sonra onu tekrar yedırıyorm bısey olmuyor yan etkisi falan olmuyor
Eslemesra Deletedmom_13 1 bucuk yemek kasıgı pırınc unu ve 1 su bardağından bıraz az suyu karıstırıyorm bazen meyveyle bazen de pekmezle tatlandırıyorm
Deletedmom_13 Eslemesra ay bende yaptım da yemedi bende tadına baktım sevmedim hiç güzel olmamış çocuk yememekle haklı dedim 😄 değişik bi şekilde mi yapıyorsunuz merak ettim ondan sordum
Eslemesra Oglumunannesiyim ben 7 aydan sonra gece yatmadan once vermeye bsslaıdm gece cok uyanıyodu. Bu tok tutuyor gece sık sık uyanmıyor
Eslemesra Enmemi hayır hergun vermıyorm suan 10. Ayımız bitti sadece 1 ay boyunca her gece verdım. Ama sımdı 3 4 gunde bır verıyorm
minnakannesii Hanımlar kaç aylıkken başladınız pirinç unu vermeye benimki de emmiyor pirinç unu vermeyi düşünüyorum mamaya ek olarak
minnakannesii Mefeannesi benim bebeğim de 5 aylık ama aylarına göre kilosu çok düşük doğru düzgün emmiyor mama veriyorum geceleri emziriyorum ama bi türlü tam kilo almıyor hep 400 500 gr alıyor ayda bende başka şeyler denemek istiyorum