Tugbasya_27 2 ayım kaldı işe dönmem lazım😞bebeğim şuan 4 aylık o zaman 6 aylık olacak ama çok zor olacak bebeğini bırakıp işe giden var mı aranızda..
Kayrarel Tugbasya_27 ben işe dönmemek için ücretsiz izin aldım evimizi sattık bizde durum bu ne yapayım bu günler geri gelmeyecek belki bir gün ev alabiliriz ama bebeğimin şimdi bana daha çok ihtiyacı var
Kayrarel Tugbasya_27 sizin işiniz nasıl ücretsiz izin alabilir misiniz yada başka bir iş alternatifiniz var mı
Baldan Tugbasya_27 benn de ekimde gidicem ya 8 aylık olucak çok küçük nasıl bırakcaksin su an bizde 6.aya girdik en çok keşfettiği zamanlar 2 ay daha uzatma şansın yokmu
Tugbasya_27 Kayrarel raporum bitti 4 ay da ücretsiz aldım eşim çalışıyor ama ben çalışmazsam çok zorlayacak bizi kredi de çektik aslında o istemiyorsan gitme diyor ama gitmeye mecbur hissediyorum kendimi kızımı da bırakmak istemiyorum😞
Duygu21 Benimde bitti ücretsiz izin aldım oda bitiyor Ekim’de başlamam lazım ama yavrumu nasıl bırakıp gidicem bilmiyorum düşündükçe gözlerim doluyor 😢ama onun icin çalışmam lazım 😢
Arkeosophiaa 20 günüm kaldı ağlıycamm 😢 düşününce bile özlüyorum çalışmayıda seviyorum keşke her anne 2 yaşına kadar bebeğine bakabilcek kadar izin hakkına sahip olsa
Kayrarel Tugbasya_27 yani iki alacağına bir alırsın bir alacağına almazsın biraz kısarsın giderleri ama bebeğinin yanında olursun ben öyle yaptım vitrin gezmiyorum belki bişey beğenirsem almak istersem diye 🤷♀️
Tugbasya_27 Kayrarel haklısın sanırım gidemicem zaten bırakıp hiç içim el vermiyor maddi yönden de gitmek zorundayım aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık hesabı