Minikbebegim- Kızlar 3 gün önce normal doğum yaptım ve wc çıkmaya çok korkuyorum. Afedersiniz gaz çıkarırken bile dikiş yerleri acıyo. Wc çıkınca dikişler acıyo mu bi sıkıntı yaşarmıyım?
yasacmalamalo Minikbebegim- vlla bnm sıkıntım olmadı şükğr ama kabuz olmamaya bk muz yeme bnm çatlk oluşmştu büyük tuvalet de sıkıntı yasdm baya
thecamellia Minikbebegim- bende korkuyodum acımıyodu tuvalette ama kabız olmamak gerekşyodu sadece ben kendini kasıyodum patlar diye korkuyodum dikkat ettğiniz sürece sıkıntı yok kuru tutmanız gerek sadece ani hareketlerde yapmayın doktorunuz söylemiştir zaten
Sleepwalker Minikbebegim- Evde klozet varsa ona oturun kabiz olmayin fazla ıkınmayın wc de fazla ayakta gezmeyin pansuman ve temizliginize dikkat edin mikrop kapmasin biraz böyle surecek 1 sene oldu hala bazen dikiş atilan yerlerim bazen ağrıyor
leopar Minikbebegim- bende korkuyordum çıkmaya 3 gün artık karın ağrısı sancı falan dayanmadım Ve inanki hiç ağrı olmuyor tabi kabız olmamanız lazım
Sleepwalker Guzelanne34 Geçmiyor vala ozellikle soguk su değdiğinde sızım sızım sızlıyor oda işte dogum yaparken fazla ıkınmada yırtılma oldu bende cok dikiş attilar doktorun acemiliğine mi geldim anlamadim
Feyzanne Ben de çok korkmuştum ama acımıyo hele idrardan hiç korkmayın büyük tuvalet de acımıyo hatta şaşırmıştım ben. Sadeve kabız olma sakın bana direkt yasak demişti ebe. Ikınma zorlama dikişleri
Guzelanne34 Sleepwalker ya bende ayaklarımı üşütünce ağrıyor benim dikişimde yanlış dikilmiş o yüzden olabilir mi