Mtaha Merhaba telefonumun arka kamerası içten kırık ama düşürmedim bilmiyorum belki bir yere sert koymuş olabilirim..Apple aradım bi cevap alamadım pazar diye belki . Telefonumun garantisi var arka kamera garanti dahilinde mi acaba bilen var mı ?
Minisin_annesi Mtaha iphone 11 im olmadığı için bilemiyorum 😂ama kırıksa ücret verirsin her şartta bütün tlfnlar için geçerli bu
kubratlass Mtaha kırılmalar garanti kapsamında değil maalesef ancak kasko karşılıyor kırılmaları, yaptırdıysanız eğer
Mtaha kubratlass hayır maalesef yaptırmadım. Önce ki telefonumda ekranın da sarı leke oluşmuştu Apple değişim yapıp yenisini göndermişti şimdi de onun gibi ya yapılır ya değişir sandım 🙈🙈😂
birtutamsac Mtaha garantiye bi gönderin ama kullanıcı hatası diyerekten yapmayabilirler. Yapılsa da ek ücret isteyebilirler. Bende o yüzden telefon kılıfını kamerayı koruyanlardan mı alsam diye düşünüyorum kamerası dışta olduğu için daha dikkat etmek gerekiyo 😐
Mtaha birtutamsac göndereceğim yaptırdıktan sonra bende kamerayı koruyan kılıflardan alıcam gerçi hiç sevmiyorum onları ama yapacak bişey yok 😏🙈
birtutamsac Mtaha bende sevmiyorum ama en azındam dışarı çıktığımda işimi görür çantaya falan atarken 🤭