MinikPrensesannesii cuma günü bu ürünü trendyoldan 1400 e aldık, sabah markete gittik yemek takımı bakıyordum aynı ürünü 800e gördüm. Trendyoldan aldığımı iptal ettim bunu aldım. Sözde indirim var trendyolda hepsi yalan 🤦♀️
_bahar_ MinikPrensesannesii hangi market iyi mi bu ürün fiyatı çok uygun bende arıyorum böyle bir şey
zarifbirhanim MinikPrensesannesii Dukkanimız var bizim dükkanda 50 liraya sattığımız saatler hepsiburada trendyolda iki katı. Ne yazık ki bazi şeyler bu sitelerde iki katı da olsa insanlara internetteki daha ucuz geliyor. Hatta bizde beğenip fotoğrafını çekip internette görsel aramayla alıyorlar.
MinikPrensesannesii _bahar_ ya ben alsında Philips airfyer aldım eşim de al dursun evde yedek olarak dedi annem de bundan kullanıyo. Çok memnundu bende bundan aldım
Reyna MinikPrensesannesii google dan bakcam canım ürünün ekran fotosunu cek google lenste arat fiyatları karsılastır iste bidahakine
Almondeyed Arkadaşlar bazı kişiler Trendyol daki satıcıları Instagram dan filan bulup daha ucuza aliyor. Çünkü Trendyol fazla komisyon alıyor ve iade durumunda kargo ücretini de satıcıdan kesiyor. Doğal oalrak adam Trendyol da daha pahalıya satıyor. Bu dünya için fazla safiz 😁
_bahar_ MinikPrensesannesii Philips istiyorum bende ama aşırı pahalandi buda onun gibi tatlı kaşığı yağla mi kızartıyo
Reyna MinikPrensesannesii trendyol saticilardan cok para kesiyormus galiba satıcılarda bu yüzden fazla yaziyomus. mesela aynı ürün satıcının kendi internet sitesinde 100 liraysa trendyolda 250 liradan satiyo çok kesim yapıyomıs boykot ediyorlardı gecen. hepsiburada da aynı ürünler daha uygun oluyo genelde
MinikPrensesannesii _bahar_ kullanamadım daha ama annem yağı az koyuyomuş. Philipsi kullancam zaten eşim bu da yedek dursun diye aldırdı
MinikPrensesannesii Reyna satıcıya yazık sitenin doğru düzgün bi düzeni yok dediğin gibi adam kazanmak için mecbur fazla yükseltiyo fiyatı