Prensesannessuuii Arkadaslar biz 3,5 aylik kizima 3 nuamara sleepy bionatural kullaniyorduk bu sefer natural serisi siparis ettik intertten ama her taktığımda sızdırıyor böyle olan var mı acaba 😔😔
Babykuzey Prensesannessuuii bezi kucuk geldigi için sızdırma yapıyor olabilir, oğlum 4 aylik bende sleepy kullanıyorum uzun zamandır 4 numaradayiz
Kereminannesiii Prensesannessuuii natural de maalesef zaman zaman oluyor. Bende bio natural kullanıyordum indirimde külot bez aldım natural ama bazen sabahları çişi komple çıkmış oluyor.
Slkrtk Prensesannessuuii Bende sleepy kullanıyorum oğluma kenar lastikleri çok sıkıyor o yüzden molfix almayı düşünüyorum
Prensesannessuuii Babykuzey yok ben de 4 sipariş ettim 4 numara taktiklarim hep sızdırdı acaba böyle olan var mi diye merak ettim ben de
MKemalinAnnesi Prensesannessuuii büyük de gelebilir bez bende aynı bezi kullanıyorum şimdiye kadar hiç sızdırmadı 5 aylık 3 numara
Prensesannessuuii MKemalinAnnesi yaa ilk bebek inanin hiç anlamiyorum alti kilo kizim bence tam oluyor 4 numara ama bilemedim
EET61 Bende 4 numara kullanıyorum hiç sızdırma olmuyo gayet memnunum belki bezini geç değiştiriyosan ondan olabilir çok doluyo farketmiyosun benim de oluyo bazen