Fdme Kızlar dalın kullanıyordum bebegime ama yüzünü bir değişik yapti.Kavluyor gibi anlamadım.Güzel bi şampuan varmi onerecegnz.
Deletedmom_101 Fdme bende dalin kullandım egzama yaptı kurttu bişeyler bişeyler . Sonra mustela stelatopia ile tanıştım efso 👌
Deletedmom_101 Fdme yüz vücut kremi saç şampuanı hepsi stelatopia. Nette var ama güvenemiyorum o yüzden ben her Zaman aldığım eczanemden getirmesini istiyorum öyle alıyorum
Alinabebek Fdme saç ve vücut bir arada mustela kullanıyoruz ve ayrıca mustela yüz kremi özellikle dışarı çıkmadan önce banyodan sonra sürüyorum yüzüne
curly_mom Fdme biz atopik dermatit olduğu için mustela stelatopia kullanıyoruz, internetten alıyoruz çünkü dışarda daha pahalı.. Ama artık büyüdü, egzamaları da yatıştığı için önden johnsons şampuanla yıkıyıp sonra mustela yla yıkıyorum yine de..
ArenAta 19 aylığız ilk günden beri farmasi Dr.Cevdet Tuna ürünü kullanıyorum losyon olarakta şampuan olarakta asla yakmıyor ve hala bitmedi aynı şise devam 1 damlası yetiyor hiç abartmıyorum ve çok hoş kokuyor🥰
arifekldrm Mustela dışında onerebileceginiz var mı acaba. Bende sakın kullaniyorum ama bebeğimin cildi kuru baya hiç iyi gelmiyor. Mustela çok pahalı malesef
Alinabebek arifekldrm uzun süre kullanıyorsunuz ama bebek cildine uyumlu olarak minoris, siveno, uni Baby olabilir
Medusafer Fdme diğer markaları bilemem ama dalini asla evime sokmam kaç kişide ciddi oranda alerji yaptı mustela kullanıyorum hep ama büyük kızıma hipp marka şampuan aldım memnun kaldım bir sorun yaşamadım ama küçük kızıma mustela devam edicem