MinikPrensesannesii nazli_19 eşim polis bizde konyayı yazdık nasıl bi yer eltim Beyşehir li bu yaz gittik ama merkeze gidemedik merkezi nasıl acaba
nazli_19 MinikPrensesannesii merkezde 3 buyuk ilce var selçuklu meram karatay yaşanılası olan yerler selçuklu ve meram selçuklu düzenli apartmanlar var genelde meram bahceli evler yesillik piknik alanları karatay tarafı bana hep soğuk gelir bizim çevre meramda selçukluda olunca
nazli_19 MinikPrensesannesii eşinin tayin çıktığı yer belli olursa yine yardımcı olmaya çalışırım hayırlı olsun hakkinizda
minikturta MinikPrensesannesii bulunduğum bölge de yaz akşamları dışarda oturamıyorum acayip lagam kokusu sarıyor her tarafı kapı pencere kapalı duruyorum 😭
Nar2021 MinikPrensesannesii canım doğma büyüme konyalıyım istanbulda üniversite okudum şuan konyada yaşıyorum arkadaşların bahsettiği yobaz ve kötü kavramlarını kabul etmiyorum benim bir arkadaşım bize ziyarete geldi daha sonra istanbulda avukatlığı bırakıp konyaya yerleşti burda devam ediyor işim dolayısıyla ankara yaşadım istanbulda okudum kısa bir süre bursa da yaşadım oralar kadar büyük bir şehir değil ama ankaradan milyonlarca kat iyi konyadan ayrılmak istesem tek tercih edeceğim yer istanbul olur oraya aşığım onun dışında harika memleket yukarda bir arkadaş kötülemiş de kötülemiş ama çingene mahallesinde oturuyorsa katlanacak sana tavsiyem sahibinden.com a gir konya yazır mahallesi diye evleri arat bi bak medeniyet nerdeymiş benim oturduğum apartmanda herkes okumuş etmiş elit kesim
Lezginka Alptugunannesi07 pek çok şehirde bulunmuş uzun süreli yaşamış biri olarak Denizli ve Eskişehir der bu iki şehri tek geçerim
minikturta Woody ay oralar güzel elit hatta bosna tarafını çok seviyorum sessiz sakin ama bu taraflar olunca maalesef bütün düşüncelerim öldü 😭
YeniAnneIstanbul Alptugunannesi07 konya’da yasamadim ama hollanda’da dogudum buyudum burda baya konyali var 😂 ve acikcasi senin isteklerine gore sevecegini dusunmuyorum bir arkadas yazmista bencede biraz yobazlik var onlarda hepsinde olmaz tabi ama ne demek istedigimi anladin sanirim🙈
Lezginka Umarım görür ve değerlendirirsiniz, çok kalitelidir bu iki şehir ve aradığınız her şeyi bulursunuz, eğitimde de çok ileridir. Türkiye dereceleri genelde Denizli’den çıkar.
2papatya minikturta her yerin olduğu gibi Konya’nın doğanları Arapları var. SiZşn yaşadığınız semt güzel değil siz aydınlık Sakarya taraflarına gidin sıcacık insan ilişkileri
Havvana Alptugunannesi07 esinin memleketini de ilk sıraya yazdırma 😑ben yandım sende yanma 😊eşinin hangi branşta olduğunu anladım aynı şehirler bizde de vardı geçen sene biz de aynılarını yaşadık 1. Tercih geldi ☺️
Deletedmom789 Nurtalib evet fark ettim 😬😬 yobaz her yerde var yani gidip çingene mahallesinde yaşarsan sana herkes çingene görünür 😅
Deletedmom789 RainOverMe inşallah canım, hepimiz daha güzel daha iyi yerlerde yaşayalım, gerçekten bulunduğun şehir hayatının kalitesini çok etkiliyor