Denizinannesi3168 Annee ben ilk başlarda iki kere veriyordum gazı çok artmaya başlayınca her emzirdikten sonra vermeye başladım iki çay kaşığı kadar
Denizinannesi3168 Yenianne_2019 kimyonu deneyebilirsiniz hem gazını hem kakasını çok rahat bir şekilde yapacaktır bir miktar kaynayan suya bir çay kaşığı kimyon ekliyeceksiniz güzelce süzün
Yenianne_2019 Denizinannesi3168 ölçü verirseniz deniycem kakasını yapınca eşimi arıyorum hep beraber mutlu oluyoruz 🤪
Annee Denizinannesi3168 bana yarm çay kaşıgı sabah akşam dediler ağız yoluyla oldugu için hala yapyomu devam edyomusun
makinistanne Denizinannesi3168 bizimde gaz sorunumuz çok maalesef. Ben de rezene çayından 1 çay kaşığı veriyorum. Kimyonu ben de deneyeyim. mesela 1 su bardağı suya 1 çay kaşığı koyup kaynatıp suzuyor musunuz
Denizinannesi3168 Yenianne_2019 yarım çay bardağı suyu cezveye koyun kaynasın 1 Çay kaşığı kimyonu atın içine altı kapatın 5dkka dinlensin süzüp içirin bebeğinize her emzirmeden sonra iki çay kaşığı kadar verin
Denizinannesi3168 Annee valla ben böyle yaptım bebeğim çok rahatlıyordu çok şükür bitti yapmıyorum artık
Denizinannesi3168 makinistanne deneyin Allahın izniyle faydasını görürsünüz inşallah ben gördüm çok şükür Fatosveaselbebek ben bir aylıkken başladım vermeye 2.aylık oldu kızım gazı çok artınca kimyonu her emzirmeden sonra vermeye başladım
Fatosveaselbebek Denizinannesi3168 kaç aylıkken kaynatıp verdiniz süzdürerek mi verdiniz benim kızın 36 günlük verebilirmiyim ki
Fatosveaselbebek Denizinannesi3168 her seferin de mi kaynattınız su miktarı ne kadar kızım uç gundur kakasini yapmıyor suan çok üzülüyorum
Denizinannesi3168 Fatosveaselbebek evet her seferinde taze taze yaptım yarım çay bardağı su koyuyordum cezveye kaynıyordu sonra bir çay kaşığı kimyon 10dakika bekletip güzelce süzüyordum emzirdikten sonra iki çay kaşığı veriyordum
Deletedmom116 Şu duphalac bir bizde işe yaramadı kızım 15 gün kaka yapmadı 15.gün yaptı duphalacı kullandığım 3.günü yaptı evet gaz çıkarttırıyor ama gazını çıkarttırırken kızımı kıvrandırıyor onu içmediği zaman daha rahat gaz çıkartıyor 🤷🏻♀️
Fatosveaselbebek Denizinannesi3168 sımdı hemen yaptım valla uyku yok bende ictim sık sık yapicam ınsallah fayda eder ya uç gundur kaka yapmiyor çok üzülüyorum eşimle bittik yanı 😞her aradığında soruyor kaka yapti mi diye yapar dımı
Fatosveaselbebek Denizinannesi3168 kimyonlu rezene cayı da verdim ben de iciyorum gene de yapmadı Dun ıkı kere zeytin yağı içirdim gene de yapmadı
Fatosveaselbebek Denizinannesi3168 ayy allah senden razı olsun rabbim ne guzel dileğin varsa versın kimyonlu suyu verdim ıkı dk snr hemen yaptı kakasini uzunca bi gazla beraber suan dünyalar benim oldu valla dünyanın bütün güzellikleri evlatlardan daha değerli degıl ya