Tubacnr0 blue5 7 aylik hala desteksiz oturmuyor arkasinda birsey olucak illa her bebegin gelişimi farklıdır
Sssedaaa blue5 tam anlamıyla desteksiz oturması 8. Ayı bulmustu oğlumun 6 ay desteksiz oturmak için biraz erken
laudarte blue5 5 aylıktı oturdugunda ama öncesinde 2,5-3 aylıktan bu yana destekli oturttum gün içinde
Zey6 blue5 tam olarak 7buçuk aylıkken oturdu. 9.aya kadar normal kabul edilir. Sizde teşvik ve oturarak vakit geçirmesini sağlayın
blue5 Sssedaaa desteksiz oturmadan ziyade dik duramiyor kafa asagiya dogru gidiyor iki buklum oluyor.
Zey6 blue5 aynen bizimde öyle oluyordu biraz kilolu ve baş büyük olduğu için ama oturta oturta önüne oyuncak ilgisini çeken şeyler koyun zamanla olur içiniz rahat olsun anca ☺
Yoruldum Sevimliayicik 3. Aydan itibaren bebek kucakta destekli oturtulabilir , zaten rahatsız olduğunda kendisi size belli eder . Erken dönemde başlarsanız bebeğiniz 6.7. Ata geldiğinde oturmaya başlar bir zararı yoktur.
Aezgi blue5 normal zaten oturduktan sonra dik durmayıda öğrencek vücudunu kontrol etmeyi oturmayı bilmediği için dik duramıyor
Sevimliayicik blue5 daha erken canım bizimki 6 da emekledi dik oturamadi 7. ayin sonlarona doğru dik oturmaya başlamıştı
Aezgi blue5 daha erken telaşa kapılmayın lütfen benimki 8 aylıkken tam desteksiz oturdu hic devrilmeden ondan önce belirli süre durup devriliyordu.Desteksiz oturmak icin sınır 8 . Ay zaten ( doktorum söylemişti )
Moonlightttt Aezgi merhaba peki bebeğiniz dönüyor muydu? Oturabiliyir arada devrilse de ama dönmüyor anlamadım gitti 😂8aylk
Sevimliayicik laudarte İyi bari bişey olmamış o kadar küçük bebeği oturtmamaniz gerekir kalça cikikiligina kadar gider
laudarte Sevimliayicik birazda bebegine baglı eger istekli ise desteklemek lazım. Büyük oglumda aynı sekilde yaptım 9. Ayda erken yürüdü