Melesss Kaç gün sürdü yemin ederim yıldım lütfen hatırlayan cevap versin saat başı uyanıyor bu bebe😔😔
Ez_gi08 Melesss Allahım bu ataklar dan ikizlerim varken hiç haberim yoktu şimdi böyle şeyler duyuyorum demek ki bundan mış suan 4 aylık cocugumun asla uyumak istememesi asla aslaaaaa uyumak istemiyor uykudan aglıyo ama yine uyumuyo 🤦♀️
gocebebirbayan Melesss saat başı uyanır , emmez mama yemez, ağlar , kucağa alınca susardı bırakınca ağlardı. Gece yarılarına kadar uyumazdı. Zor uyuturdum 10 dk geçmeden uyanırdı. Her gece ağlıyordum
Melesss gocebebirbayan aynı vallahş acıktı diye veriyorum asla yemiyor gözleri kapalı şekilde bağırıyor her saat…
gocebebirbayan Melesss şuan 12.5 aylık. Gel bir de bu ayı gör. Gece sürekli kalkıyor. Bu gece tam iyi uyuyor dedim , gece 12 den sonra yanıma geldi benimle uyuyacakmış. Belim iki büklüm yatıyorum koca yatağa sığamadı yavrum içime sokuldu çünkü 🥲 kıpırdayamıyorım bir de hamileyim yeni belim ağrıdı iyice. Sabret canım geçecek bu günler de bende senin gibiydim bak geçti gitti çoktan
Melesss Gizemgt59 3,5 aylık da sürekli kucakta durma isteği oldu. 4 ay 5 günlükken uyku problemi geldi şu an 4 ay 15 günlüğüz hala devam…
Melesss gocebebirbayan ay allah yardımcınız olsun sizin daha kötüymüş gebelik de var… Ben bir daha çocuk yapmam ya böyle devam ederse😅
gocebebirbayan Melesss bende öyle diyordum ama büyük konuşmamak lazımmış 😂 kaç aylık şuan senin bebiş
Defneninannesiiiiii Sürekli bağırıyo hiçbir şeyden memnun değil yıldımmm artık bı bitseydi şu atak hiç oyun bile oynayamiyoruz
Melesss Defneninannesiiiiii gece uyanıyor mu? Bağırsın razıyım sadece gece saatte bir uyanmasın yeter🥲