3yasakadarsifirekran ikierkekannesiii doğum parası ayrı onu yine herkes alıyor Emzirme ödeneği, doğum yapması halinde sigortalı kadına veya sigortalı olmayan karısının doğum yapması halinde sigortalı erkeğe verilir. Yani eşinizin yada sizin sgklı olması gerekir
2121kaya21 Rbck peki başvurumu yapıyorsun nasıl oluyor süt parası ben doğum başvuru yardım yaptım iki ay sonra çikakak dedi 300 TL süt parası bununla aynı seymi
Reyhanasya ikierkekannesiii evet eşinizde başvurabilir siz gidemezsiniz hastaneden aldığınız doğum belgesiyle sonra sgk da kayıtlı iban varsa oraya yatıyor yoksa PTT ye adınıza yatıyor
3yasakadarsifirekran ikierkekannesiii doğum yaptınız hastane otomatik başvuru yapıyorr eğer yapılmamışsa sigortalı olan eşiniz veya siz sgk müdürlüğüne gitmeniz gerek ya da hastanenizle görüşmeniz gerek
Yoruldum ikierkekannesiii aile ve sosyal politikalar bakanlığına eşiniz kimliğiniz ile başvuru yapabilir ve bebeğin kimliği ile
Lace-002 Süt parası için sgk nızın yatması gerekmiyor mu ben doğum parası aldım sadece süt parasını herkes alamıyor diye biliyorum
3yasakadarsifirekran Yoruldum orası olmuyor ben gittim sgkya yada doğurduğun hastaneye gidin dedi orası sadece doğum parası veriyor ikierkekannesiii
3yasakadarsifirekran ikierkekannesiii Önce 170 i arayıp başvuru yapıp yapılmadığını öğrenin sonra hastaneye gidip emzirme ödeneği başvurum yapılmamış burada şu tarihte doğum yaptım doktorum şu diceksiniz