Smy16 Altaycenk eczanelerde yakı satılıyo, yarabandı gibi bişey ama epeyce büyük, yel giren yerinize veya agrıyan yerinize alın yapıştırın 2 3 gün dursun yapışılı bi şekilde faydası oluyo
Vsndn Altaycenk eğer emzirmiyorsan doktoruna sorarak brufen die ağrı kesici var doktara danışarak kullanablrsn ağrın şiddetli ve geçmiyorsa benmki öyle gecti
alparlaninannesi Altaycenk aynısı benimde başıma gelmişti sezeryan sancimdwn fazlw o omuz ağrısı beni mhdetmisti ağrı kesici iciyorudm kas gevşetici krem suruyordu annem masaj tabiki geçiyor zamanla çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin
Altaycenk alparlaninannesi dogum yapalı 8 ay oldu baya hassas olfu umuzum , artık balkona çıkamiyorum , şimdi agrıdan uyuamiyorum
Hatice-aydnn Altaycenk geçmiş olsun her sene 2 defa mutlaka yaşıyorum bunu omzumla boynum arası tutuluyor emzirdiğim için de bişey vermiyorlar tek çareyi acile gidip ağrı kesici iğne yaptırmakla buluyorum Ani hareketten kaçının mümkün olduğunca ve sıcak tutun o bölgeyi umarım çaresini bulursunuz