Minik_kusummm Kizlar oğlum 18 aylık az once bingildagina baktım kapanmis sert ama tam boyle o bingildagin oldugu yer belli yani nasil anlatsam içine çökmüş gibi cok değil ama sert yumuşaklığı kalmamis anlatabildim umarım normal mi bu durum
Mircet Minik_kusummm 18.ayda detaylı muayene yapılmasi lazimmis doktor öyle söylemişti haftaya randevu var ya ben hiç anlayamadım kapandı mı kapanmadı mi😂
bbmoms Minik_kusummm erken kapanması da problem gec kapanmasi da umarım bir seu yoktur ihmal etmeyin biz ameliyat olduk bu sebeple mutlaka uzmana götürün kafanıza takılan bir durum sa şekil de falan problem var mı kafa yapısı
Uykusuzmom Benimki de 19 aylık tam kapanmamış d vitamini kullan dedi hemşire acaba doktora götürmeme gerek var mı
Minik_kusummm Uykusuzmom nasil kapanmamış kapanmadigini nasil anladiniz 18.aya kdr kapanmasi lazm götür doktora cnm
Uykusuzmom Minik_kusummm sağlık ocağındaki hemşire söyledi çok az açıklık var dedi ama yine de ben götüreyim haftaya çocuk doktoruna
Minik_kusummm Gul-42 yani kapanmamis olsa sert olmaz demi yumsak olur sert ama o bıngıldak yeri hafif içine çökmüş gibi
Gul-42 Minik_kusummm elle bn bılemem canım seklını onu saglık ocagı hemsıresıne sor bızlerde bılemeyız kapanmaması ıkı yasına kadar normal sayılıyor
Minik_kusummm Mircet evet cnm bizde gidecez hafta ici kan tahlili filan verdircem vitamin degerlerine baktircam
Minik_kusummm bbmoms cnm yok erkende kapanmadi gecte tam zmaninda sadece bingildak yerine dokununca hafif icinde gibi sert ama kapanmış o normalmi değil mi kafam takıldı onun icjn gotrcem
bbmoms Minik_kusummm sabit bir çocuk doktoru nuz varsa başta onun görüşünü al bizim durumu o fark etti aile hekimliği bunu nasıl yatırdın diye kızddi bana doktor olur mu öyle şey yatmaya bağlı değil dedi gerçekten değilmiş Allah razı olsun geç kalmadan yonlendirdi