Heyoo Kızlar hamıle kalmadan önce 52 kiloydum 69 kiloyla doğum yaptım dogumdan çıktığımda 9 kilom gitmişti 8 ay geçti ve ben 49 kiloya düştüm cok zayıfladım çocuk gibi duruyorum nolursunuz bi fikir verin kızım cok harekteli sürekli peşımdeyım gün içinde yoruluyorum yemek yıyorum ama faydası yok gün gectıkce kilo verıyorum 😭
buselidunya Heyoo Tiroid rahatsızlığınız var mı? Mesela benim tiroid’im var o yüzden kilo alamıyorum doğumdan ve hamilelikten önce 43’tüm, hamilelikte 20 kilo aldım doğurdum şu an ise 47’yim alamıyorum. Bi kan verin bence değerlerinize baktırın
Alyehus Heyoo benim arkadaşım öyle. En sonunda doktora gitti vitamin eksikliği var bu etkiliyor demişti doktoru kilo alması için özel mama yazmıştı onunla 5 kilo almıştı
LadyBugg Seni burda linclerler, yerler kaçmalisin 😅 Şaka bir yana iste bünye meselesi kimi az yer kilo veremez, kimi cok yer kilo alamaz. Ekmeği bol ye mesela , hamur işi falan sık sık birseyler yemeye çalış .
Heyoo Alyehus ben de gideyim bari eşim uzman uzaktayız kızıma bakcak kımse yok eşim izin alamıyor kızımı hastane ortamına sokmak istemiyorum ama napıyım gıdıyım 🥲
buselidunya Heyoo Kan değerlerine baktır eğer öyle bir rahatsızlığın varsa ilaçla yoluna devam ediyosun alıyosun bi güzel kilo😀 ben de yakın zamanda yeniden tahlillerime baktırıcam hatta
Heyoo buselidunya kan değerlerim kesin düştü zaten halsizlik unutkanlık sürekli uyku isteği var zaten ben seseryanla doğum yaptım hem doğumda hem doğum çıkışında kan aldım
buselidunya Heyoo Bence o zaman sende de var, aynı şeyleri bende yaşıyorum pekmez falan ye domates ye ama önce kan aldır dediğim gibi, bi kendine gel ohh be diceksin😃😃
Senemmm11 Heyoo gel veriyim canım bi 10 kilo bende zayıflamış olurum bu sayede. Ayyy düşünsene keşke böyle bişey mümkün olsa yaa 😂😂 kilo vermek isteyen almak isteyene verse kiloları herkes mutlu müqo bişey olurdu valla 😂😂
Heyoo Senemmm11 ay keşke olsa valla ben zayıflayınca yüzümden kilo verıyorum en cok Buda çocuk gıbı gösteriyor benı valla kendımden soğumaya başladım 😔
Deletedmom484545 Heyoo sus artık. Ahahah şaka neyse konuya gelelim bi rahatsızlıgın olabilir bi doktora görün
Glmrv Heyoo Boyum 1.76 hamile kaldigimda 80 kg idim. 100 kilo ile doğuma gittim. Hızlıca verdim kilomu emzirdigim için gitti. Şuan 67.5 kiloyum. Çok zayıfladım. 75 yakışıyor bana. Boy olduğu için