Kubradar bence hic bekleme kuzum kac saat gecmis ustunden 7/24 cocuk doktorlari var biliyorsun zaten bu ates gece daha kotu oluyor. Korkutmak istemem ama bi arkadasim vardi kizi 3.5 yasinda aniden ateslenip havale gecirip kalbi durmustu daha 1-2 ay once yeni oldu yani hepimiz kahrolduk cok sukur o kucucuk beden hayata tutundu suan masallah birseyi kalmadi yani ates cok ama cok tehlikeli. Ben bebekken 7 kez soguk havale gecirmisim mesrla annemler onemsemeyip sıkı takiplerle doktora goturmeselermis suan iyi olamazdim sanirim. Hatta kizim 1 kere normal grip atesi oldu inatci degildi suruba yanit veriyordu atesi ama bende havale oykusu oldugu icin ben hep bir panik halindeyim kizimda da olursa diye Allah korusun esim ooo sen hic beklemeden hemen hastane diyosun dedi asla kizimiz icin masraftan kacan bi adam kesinlikle degil ama ben panik oldugum icin oyle soyledi sonra aradan 1-2 gun gecti o arkadasin kizi bu sekilde olunca noldu dedim bana soyleniyodun gecen gun dedim sustu. Yani o yuzden bence bekleme biraz daha kuzum zaten kac saat gecmis ates bu ne yapacagi belli olmaz. Muhtemelen enfeksiyon vardir ama yinede doktor bi gorse daha iyi sabahi bekleme canim benim.