Araseymen ya kızlar oğlum ısırmış satilmiyormu bunun pipet kısmı sulugu sıfırdan mi değiştireceğiz bir pipet icin.
Sevvaldal Araseymen trndyolda vardı ama uzun zamandır tükendi olarak gözüküyor. Hiçbiyerde bulamadım ben maalesef🤷♀️
Senemmm11 Araseymen su içtiği yer mi ? Onlar ikili satılıyordu 85 TL falandı sanırım. Bizimki de içindeki pipeti kaybetmiş sabunluğun borusunu alıp taktım mecburen çünkü o pipet satılmıyor 😂
Ecekeser Araseymen benim kızda ısırmış bende bulamadım mecbur ısırdığı yeri kestim makasla 🤪 arkadaşın oğlu komple koparmış oda normal büyük pipet takmış 😅
Kayra_Hatice zeynepzeze kendi sitesinden bakabilirsiniz ben kendi sitesinden alıyordum parçaları daha uygun oluyordu
Araseymen Sevvaldal philips avent pipet ucu yaziyorum çıkmıyor dogrumu arama yapiyorum acaba ne diye aratmam lazim.
NazliHilal Araseymen https://www.trendyol.com/philips-avent/yedek-pipet-200-ml-300-ml-ile-uyumlu-p-2946604 ben burdan buldum ama uzun zamandır satışta değil benim de kızım çiğneyip koparmıştı bir yaşında. Şimdi küçük kızım kullanacak ama pipet yok
zeynepzeze Baktım da kaldırmışlar sanırım önceden satılıyordu. Hatta benim alacağım zaman ucu pahalıydı, bende hiç uğraşmayıp yenisini almıştım
siradancinkopil Merhaba, phaksesuar.com adresinden bulabilirsiniz. Ama fiyatları yüksek neredeyse suluk fiyatı
calikusuu Araseymen Satılmıyor ben uzun süre aradım bulamadım, suluk değiştirdim. Bulursanız bana da yazın.