Asaf45_annesi Merhaba hanımlar 8 ay önce doğum yaptım hamileliğimden önce 64 kiloydum evlendik ten sonra 74 e cıktım 74 le hamile kaldım 94 kiloyla doğuma girdim şuan 80 kiloyum kilo vermek istiyorum fikir verin lütfen gercekten şu işe yaradı ben verdim diyen varmı spor yapamıyorum Malesef ayağımda ufak bi sakatlık var yememe dikkat ediyorum ama fayda etmiyor ben faydasını gördüm dediğiniz bir şey varsa yazarımsınız iyice psikolojik sorun yaptım bunu lütfen 🙏 🧡 teşekkür ederim şimdiden
eylulnisa_20 Asaf45_annesi ben doğumdan sonra 70 kiloda 56 kiloya düştüm Sabah aç karnına maydonoz kuru içtim Kahvaltıda mutlaka yumurta yedim ve 3 ana 3 ara öğün yaptım Gün içinde yeşil çay tükettim ve 3 litre su , spor pek yapmadım açıkçası bu şekilde zayıfladım ve kalıcı kilo vermiş oldum
Osibatur 3 litre su , aksam 6 dan sonra hic bisey yeme porsiyonu azalt salatana sirke ekle bol salata yogurt yemegin suyundan degil tanesinden 6 kasik ye su an diyetisyene gidiyorum iki haftada 4 kilo verdim 👍🏻Genel listelerimde boyle