Sualim Varmi arkadaslar kullanan sagim yapamiyorum bir turlu elimle sagmaktan helak oldum aparat sıkıntılı olduğunu düşünüyorum kiraladığım yerde çok bilmiyor sanırım varsa kullanan sağım yapan yazabilirmi
bikerem Sualim 3 cocugumda da kullandim,kiralamistim. Medela marka,ama her meme sağıma uygun olmuyor bilin istedim
elifebahadir Sualim Ben de Medela marka lactina hastane tipi süt sağma makinesi kullandım, gayet başarılı, daha fazla süt sağabiliyorum ve memeyi acıtmıyor. Mamajo elektrikli kullanmıştım, ondan sonra farkı anladım.
Sualim elifebahadir bikerem hastanede sağım yapıldığında süper olmuştu kiraladığım yer sürekli aparatlar hakkında sorun yok diyor bende aparatlar sıkıntılı olduğunu düşünüyorum bir bakabilirmisiniz hastanede 7 kez sağım yapıldı ve resim kısmında bir aparat daha vardı o aparatı kiraladığım yer aldı ve onu kullanmamamı söyledi onu kullanmadığımda buhar oluyor be sadece vakum kısmı memeyi tutup ucunu çekip bırakıyor ucunu en kısık ayarda mahvetti o araya bir aparat gerekiyor değilmi siz anlarsınız
bikerem Sualim o isaretlediginiz yerde acilipkapanan aparat oluyo,seffaf renkli oval.eksik yani benimki oyleydi,bu sadexe meme ucunuzu sündürüp birakmiyir mu