Prensannesi6734 Merhaba güzel anneler oğlum 14 aylık yürüyr fakat tutunup kalkmayı bilmiyor oturamıyor korkuyor doktora gittim ve hiç emeklemediği için bilmiyor dedi fakat ben çok üzülüyorum bizim gibi olan bebiş varmı moralim bozuk moral olur belki bana
Nilguny Prensannesi6734 emeklemeyi öğrenince öğrenecek üzülmeyin benim kızım 16 aylık yürüdü 18 aylık emekledi 20 aylık tutunup kalktı.
Prensannesi6734 Prensannesi6734 ne kadar egolu insanlarda var burda insan bi cevap verir başka dedikodu olsn koşarak gidin yazık size
Aysin3838 Prensannesi6734 siz sürekli gösterin canım emekleme hareketini gördüğünü yapar illaki oyun haline getirin şarkı söyleyerek oturtun kaldırın öyle öyle alışır .üzülmeyin illaki öğrenir . Benim kizkds kalp hastası 2 yaşına girecek yürümüyor popusunun uzeirnde sürünüyor fiizk tedavi alacak artık
Nilguny Prensannesi6734 emeklemese bile öğrenmesi şart aksi takdirde düştüğünde kalkmayı öğrenememiş olacak. Bol bol emekleyin sizi taklit etsin ancak böyle öğrenecek.
Prensannesi6734 Nilguny çok denedim malesef emeklemedi ben kaldırınca gidiyr ama kendi oturduğu yerden kalkamyr
Prensannesi6734 Aysin3838 öylemi geçmiş olsn benm oğlmda kalp haatası tanısı neydi ameliyat oldumu ama yürüyor benm oğlaan çok şükür sadece oturduğu yerden kalkamyr yürüyor
Prensannesi6734 Aysin3838 benm oğlumda ameliyat oldu çok geçmiş olsun bence gelişimi geriden gelyr yaşadıkları çok ağr
Prensannesi6734 Aysin3838 inşallah toparlarlar bian önce bebeğinizi öpün benim yerime inanın sizi en iyi ben anlarm🦋
Aysin3838 Prensannesi6734 öperim canım sizde benim yerime öpün ❤️❤️ bende sizin güzel kalbinizden öpüyorum 😘