Minikanne24 Hanımlarr kızım başak burcu ve aşırı zor bi bebek sizde durumlar nasıl burçlara bağlamak tamamen yalnış ama sanki geneli böyle zor bebek oluyo haksız mıyım🙈
tugbahy6 Minikanne24 yooo tamamen yanlış değil kızım boğa Burcu tam da öyle 🤣 ben de Başak bu arada 🤣
Bozzzzy Minikanne24 ooooo Allah yardımcın olsun canım benim oğlum Başak Burcu ve aşırı zor bir bebek bazen kafayı yedirtiyor bana çok huysuz
Bozzzzy Minikanne24 beni 1 dkk yanlız bırakmıyor hep peşimde kendi başına oyun oynamaz hep destek bekliyor anne bak anne mavi mavi anne anne mavi diyor sen evet oğlum mavi diyene kadar susmuyor daha çok değişik huyları var anlatsam roman olur ama çok merhametli ve adaletli 💙
Minikanne24 Bozzzzy bnm kızın şimdiden uykusundan belli destek isteyecek hep o zaman 😞 Allah sabırımızı artsın 😊
Purpura26 Minikanne24 Bende başak burcuyum. Annem benden çok çekmiş. 5 çocuk büyütürdüm seni büyütene kadar diyor 😅
limonkolonyasi Minikanne24 ahhh benim kizimda başak burcu 17 aylık ve bazen gerçekten delirecek gibi oluyorum huysuzluk ve mizmizligimi tuttu mu tam tutuyor
Cansel43 Minikanne24 Ah ah benim oğlum da başak burcu 🤦♀️çok huysuz dediğim dedik tek başına 10 saniye durmaz kafayı yicek gibi oluyorum bazen