Mommy35 Bebeğim 34+6 da doğdu şimdi 18 günlük. elleri ayakları serin yanakları normal ama boynu ve kol altı 37,4 37,5 çıkıyor. Ateşi mi var anlayamadım lütfen bilen biri Yardımcı olabilir mi?
[silindi] Mommy35 korkmayın çok yüksek değil ama çıkmaya başlamış bir çay kaşığı ateş düşürücü ve ustunu kalın giydirmeyin
Ez_gi08 Mommy35 ateş ölçeriniz nasıl otomatikse alnından şakaklarından da bakabilirsiniz yine 37,5 larda çıkıyorsa 37,2 bile çıksa hastaneye götürün yenidoğan bebeklerde bu ates yüksek oluyo ama telaş da yapmayın, halsizliği varmı emmesi nasıl
Clkmerve Mommy35 yeni dogan bebekte 37 yüksek ateş olarak değerlendirilir. 40 ını atlattıktan sonra 38 e kadar yüksek ateş sayılmaz. İnme çıkma oluyo mu ateşte sabit mi sıcaklamış olabilir Sürekli aglama hali huzursuzluk varsa doktora götürmenizi öneririm
Tugba07eylul Mommy35 prematüre bebekleri bilmiyorum ama normal doğan bebeklerde 37 5 normal demişti doktor
Clkmerve Mommy35. Koktuk altı her zaman bi tık sıcaktır her zaman onunda göz önünde bulundurun alnı boynu 35 36 bucuk olması gerek
Miraaa123 Mommy35 benim kızım da 37.5 olmustu götürmüştüm doktor bu ateş sayılmaz demişti 38i geçmesin demişti takip edin isterseniz 1 çay kaşığı ateş düşürücü verin ben vermiştim geçmişti
tenceretavakuskana Mommy35 ustu kalınsa battanıye veya baska ek bısey cıkarın bı yarım saat sonra tekrae olcun eger hala varsa doktora goturun yenıdoganda ates onemlı bıseydır evde kendınız en fazla ates dusurucu verebılırsınız doktor onaylarsa o yuzden bence bekleyp olcup dırekt doktora gıdın🙏🏻