Serife_oykumm İyi akşamlar hanımlar. 2 yaşındaki kızımın salyası tam olarak geçmedi bütün dişleri çıkardık. Kehribar kolyesini kullanıpta genel anlamda faydasını gören oldumu. Nelere faydası oldu mesela
Tugba07eylul Serife_oykumm beeen 3 aylıkken aldım bileklik çok salyası akmaya başlamıştı durmadan onluk değiştiriyordum inanır mısın ertesi gün hiiiiç onluk takmadım ve takmıyorum 5 ay oldum valla gözlerime inanamadım
Flower123 Serife_oykumm ben iki oğlumda da kullandım kullanıyorum 3.5 yaşında oğlum hala takıyor çimdi beş aylık bebeğime de aldım Büyük oğlumun dişinin çıktığını anlamadım bile kaşığa değerdi öyle görürdük o kadar rahat çıkardı hepsini inşallah şimdi küçüğe de fayda sağlar
yusufarasmom Ben ünlü bir doktorun soru cevap kısmında gördüm kehribar kolyesini önermiyor içindeki bir maddeden dolayı o yüzden bende almadım
Serife_oykumm Tugba07eylul bizde öyleydik küçükken 20 tane falan önlük almıştım teşekkür ederim canım ☺️
Patasana_ Flower123 Nasıl kullandınız peki geceleri takıyo muydunuz? Ben tedirgin oluyorum da uyuyacağı zaman çıkarıyorum tak çıkar tak çıkar bi faydası olur mu onu da bilmiyorum.
Flower123 Serife_oykumm teşekkür ederim sağolun büyük oğlumunkini normal bi altın satan yerden almıştık orijinal olmasına dikkat edin alıcaksanız küçüğünkini çok araştırdım trendyoldan aldım tuzlu su testinden geçti orijinal 😁😁
Serife_oykumm @Flower123 Flower123 bende Trendyoldan buldum bi kaç tane ama uzunluğu konusunda kararsız kaldım. Büyük oğlunuzun kolyesi kaç cm ona göre alayım bende ☺️
Flower123 Serife_oykumm ikisi de 37 cm gayet ideal erkek çocuklarına ben çok yakıştırıyorum birde ☺️☺️
Seatib Flower123 boğulma riski var çünkü. Allah korusun kopsa falan. Bir de mantıken doktora gitseniz ağrısı var çocuğun bir doz kehribar kolye mi yazayım diyecek.
Flower123 Patasana_ ben hiç çıkarmadım bir sorun yaşamadık hiç ayrıca iki üç ay kullandıktan sonra toprağa gömme şansınız varsa gömün enerjisini atarmış taşlar bu şekilde kullanıyorum ben ☺️
Flower123 Seatib boğulma ihtimali nasıl olycak anlatırmısınız zaten 5-6 aylık bebeğe takıtoesunuz put gibi yatmıyor hareketli oluyorlar içi rahat etmeyen gece takmaz siz gidin bi doz ilaç alın inanmamak sizin elinizde kehribar kullanıp fayda gören çok
Seatib Flower123 hareketli oluyor dediğiniz gibi çekti kopardı boğazına kaçtı farketmediniz ne olacak. Sizde çocuk hastalığında doktora götürmek yerine şifayı onda arayın.