Brcdrnlila Melesss 6.aydan sonra kendisi dönmeye başlıyor zaten uyurken benim kızım öyleydi dönmeler başlayınca sonrasında yüzüstü yatırsamda kendi yan dönerdi falan☺️
1bebek1annee Melesss 6.ayda kendisi yüzüstü yatmaya başladı ve 1buçuk aydır nasıl yatırırsam yatırayım hep yüzüstü dönüp yatıyor. Uykusu daha kaliteli olmaya başladı gibime geliyor.
Umay12 Melesss hiç yatırmadım ben şuan 6 aylık kızım kendi bazen dönüyor. Tehlikeli diye duymuştum ilk aylarda yüz üstü yatmanın
Melesss Brcdrnlila biz 4,5 aylığız döneniyoruz daha ama yan yatmak istiyor bende korkuyorum yüzüstü düşer gece bit şey olur diye… Kafayı kaldırıyor dönme çabasıda var ama daha beceremedik🥲
Melesss 1bebek1annee bizde 4,5 aylığız ataktan mıdır nedir saat başı poziyonunu değiştirmem için uyanıyor… Yüzüstü yatırmayı denesem tehlikeli olur mu ki
Budageceryahu Melesss suan benim oglum bu durumda yan yatiyor birden yuz ustu doner diye diken ustundeyim
1bebek1annee Melesss artık büyümüş annesi kafasını kendisi çevirebilir o yüzden ara ara kontrol ederek yatırabilirsiniz bence.
serife1204 Yaklaşık 1 buçuk aylık olduğunda başlamıştım yüz üstü yatırmaya doktorumuza sordum hiç bisey olmaz dedi gündüzleri yüz üstü yatırdım hep geceleri genelde sırt üstü suan 8 aylık yan yatmayı ve gece yüz üstü dönüp yatmayı seviyor
Laren Benim kızım çok erken döndüğü için hep yüzüstü yatıyordu doktor kafasını tutup cevirebiliyorsa korkacak bisey yok demişti. 6 aylik olduk hala yüzüstü uyur