Eceedemiiir Bebeğim 23 günlük bu zamana da kadar emzik almadı almak istemiyor ama bu sefer de sürekli bi meme içersinde veriyorum ama emmiyor emzik gibi kullanıyor beni emzik vermeyi bu yüzden istiyorum açıkçası bı yandan da istemiyorum kararsız kaldım
Milena11 Eceedemiiir meme reddi riaki geçmiş bu saatten sonra tutar mı bilmiyorum ama emzik çok büyük kolaylık ya canım emzik😅
Hilal-95 Eceedemiiir ben verdim 1. Haftada çenesi güçlensin diye meme reddi felan yaşamadım 3 aylık oldu şimdi istemıyor atıyor sürekli bazen alıyor keyfine göre zorlamıyorum hiç 😅
susiron Eceedemiiir aynı durumdayız 2 aylık oldu halen emziği tutturamadim pes etmek üzereyim belki bı umut tutar diye deniyorum hergun
Wanderlust Eceedemiiir surekli emmesi emzik olasa da degismez size ihtiyactan emiyor emmek refleks suan sizinle ten temasi/ sizin kokunuz ve kalp atis sesinizi dinlemeye ihtiyaci var ilk 3 ay her istediginde sik sik emzirin korkmayin sizi emzik yapmaz aksine bebeginizin duygusal ihtiyacini karsilamis olursunuz☺️
Eceedemiiir Milena11 Bazen gerçekten çıldırıyorum aç değil karnı tok ama meme istiyor bu sefer de süt gelince daha çok sinirleniyor 😂
Milena11 Eceedemiiir ya yenidoğan döneminde aan aman çok önemli değildi benim için ama 4 alıktan spnra özellikle uykuya geçişlerde falan büyük kolaylık oluyor
Hilal-95 Eceedemiiir bnmkıde siliyle itiyor oynuyo gülüyor🤣 ellerini emiyor sürekli parmaklar ağızda hep
Barlasb10 Ben verme taraftarı değildim ama kolikti eşimle annem deneyelim dediler hemen aldı şimdi de asla bırakmak istemiyor aklına gelince hemen nenne nenne diye beşiğine koşuyor sadece uyuturken veriyorum ama alıştı 😭😭