Deneyimsizanne Ben de sizin evladınıza çok üzüldüm. Annesi bilip bilmeden yorum yapan, önyargılı, sırf sosyal medyada tanınmadığı için istediği gibi konuşan değişik bir insan. İngilizce bir şekilde öğrenilir siz merak etmeyin. Ama isterseniz biraz kendinizi değiştirmeye özen gösterin. Mesela sizce benim halimin kalmamasının sebebi aşırı çalışmam olamaz mı? Öğrencilerim üniversite seviyesinde bu arada. Onlar için o kadar çok çalışıyorum ki, hayal bile edemezsiniz. Bu arada çalışan bir anne misiniz bilmiyorum ama ben sizler gibi iki şarkı dinlet, ted talks aç vs vs. Bunları yapmam. Yapmama sebebim üşenmek değil, bunların şu an getirisi o kadar az ki. Benim kızım zaten seneye uluslararası bir ortama girecek. İki seneye zaten yabancı öğretmenlerden İngilizce eğitimi alacak. Bunlara ek olarak yabancı arkadaşlarım var sosyal hayatta görüştüğüm. Onlarla zaman geçirecek. Anlayacağınız siz ne kızıma, ne öğrencilerime üzülün. Bu arada bence dua edin de kızınız benim gibi bir öğretmene denk gelsin 😉