Azram_2021 1.5 aylık kızım 3 gündür gece uykumuz yok dün gece sabah 6 ya kadar uyumadık akşam olunca huzursuz lanıyor memeyle kavga ediyor, uykusu gözünden akıyor uykuya dalıyor hemen uyanıyor Nedendir acaba ne yapacağımı bilemiyorum artık
Zeynep5858 Azram_2021 gündüz uykuları nasıl bebekler yeni doğan döneminde gece gündüz dönemini bilmiyor derler.
merve_mevaa Azram_2021 gazı olabilirmi . Bebeklerin emme refleksi olduğu için gazı olsa dahi emmek ister benim kızımda küçükken colik bir bebekti gece uyumaz sabaha karşı uyurdu akşamları aynı saatlerde gaz sancısı tutardı uykusu olsa dahi uyuyamazdı
Mcan Azram_2021 şimdi gaz bebeklerde 1. 5 aylıkken zirve yaparmış gazdan dolayı olabilir oğlum çok gazlıydı kolik Bi bebekti her gün akşam 6 gece 1 e kadar hiç durmadan ağlardı hiç durmadan. Diğer yandan atak olabilir. Başka Bir yandan bebekler 3 ayına kadar anne karnında hissedermiş kendini ve sürekli kucakta olmak istermiş. Gaz Damlası falan kullanıyor musunuz. Ayakta dolanırken emzirmeyi deneyin ben de her yolu denemiştim
Zeynep5858 Azram_2021 Ben o dönem cok araştırmıştım gündüzleri aydınlıkta uyutun geceleri karanlıkta böylelelikle bir kaç gün içinde ayırt ediyor bizim öyle oldu.
Azram_2021 merve_mevaa Valla canım ben bu bebekleri hiç anlamıyorum ya, 😄 aklım duruyor artık uykusuzluk iiyice bitirdi
Azram_2021 Mcan evet sab dimplexs ve metsil kullanıyor bende uyuması için her yolu deneyenlerdenim uyuyor bırakdıgım an uyanıyor Allah yardımcımız olsun